Nie mogę zalogować się do Instagrama używając Gramblr

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu dotyczącego przesłania grafik, filmików przy pomocy programu Gamblr na Instagram. Do samego portalu możliwość logowania jest, hasła generuje keepass, jednak przy pomocy odrębnego hasła w Gamblr zalogowanie się i przesyłanie plików jest niemożliwe. Próbowałem to naprawić - odinstalowałem aplikacje (coś pewnie w rejestrze zostało), wyczyściłem cache Firefoxa, przescanowałem komputer malwareantybytes i nic. Proszę Was, pomóżcie mi rozwiązać problem.

Ściągnij apkę Instagrama i ściągnij Gramblr. Tak z przeglądarki raczej nie powinno zadziałać. Daj znać czy pomogłem :slight_smile:

Nie bardzo wiem jaką aplikację, Gamblr odinstalowałem i instalowałem z 6 razy. Dzięki za pomoc, ale proszę Cię jaśniej.

Jeszcze raz zwracam się do forumowiczów o pomoc. Próbowałem rozwiązać ten problem za pomocą innych aplikacji, wtyczki do Chrome - albo nie można wstawić opisu, albo tagów, co ewidentnie rzutuje na SEO, albo nie mogę wstawić filmiku. W Windows 7 nie było kłopotów, natomiast w Windows 10 już, niestety, tak. Proszę, pomóżcie.