Witam. Chciałem ostatnio zrobic kolejny backup systemu (Win xp profesional) przez narzędzie kopia zapasowa -> kreator automatycznego odzyskiwania systemu i mam problem. Cały backup jest robiony do końca a potem potrzeba sformatowanej dyskietki żeby na niej zapisał to co mu potrzebne i kiedy poprosi o dyskietkę i mu ją dam to wyskakuje okienko z dwoma przyciskami: próbój ponownie (coś w tym stylu, czy ponów próbę) i anuluj. Nigdy takiego czegos nie miałem, zawsze po włożeniu dyskietki i wcisnięciu OK zapisywał na niej.
Wciskanie próbój ponownie nic nie daje znów sie po chwili pojawia to samo okienko a anuluj konczy bez zapisania dyskietki. I w ten sposób nie moge zrobic całego backupu systemu. Stacja przez chwile świci i potem gaśnie ale nie słychać żeby obracała, słychać tylko stuknięcie na początku jak odsuwa “zasłonkę” i potem cisza.
Dyskietka jest dobra, zresztą próbowałem kilku, stacja czyta te dyskietki, formatuje, zapisuje na nich ale tego przy backupie nie chce zapisać.
Czy wiecie co może byc przyczyną?? ![]()
Dodam że próbowałem kilka razy robić backup od początku, zrobiłem defragmentacje, zaczynałem od razu po uruchomieniu systemu i zawsze to samo. Nigdy nie miałem problemu wcześniej.