Na najnowszym Firefoxie 56.0.2 nie mogę dodać żadnego komentarza pod opisem programu. Nie działa ani “dodaj komentarz”, ani “odpowiedz”. Przy kliknięciu “dodaj komentarz” strona się przeładowuje, lecz pole edycji nie pojawia się. Przy “odpowiedz” nie ma żadnej reakcji". Natomiast funkcja “dodaj recenzję” działa normalnie".
Wszystkie dodatki wyłączyłem - nie pomogło. Uruchomienie w trybie awaryjnym Firefoxa też nie pomogło.
Ja mam trochę inny problem, za każdym razem jak się zaloguję to mam info “Dostęp do podanych zasobów jest ograniczony dla pewnej grupy użytkowników.” ale komentować mogę.Jak napiszę komentarz to znowu mam info:Dostęp do podanych zasobów jest ograniczony dla pewnej grupy użytkowników.’
takie dziwne to trochę bo komentować mogę + pojawia się komunikat
Jakkolwiek ruszyło już dodawanie komentarzy pod programami, to w bugtrackerze nadal przycisk dodawania komentarzy nie działa. Chciałem odnieść się do wczorajszego pomysłu, że dd, bo to prosta droga do zablokowania niewygodnych komentarzy.
Chcieć, to nie móc… @Lisek
Praktycznie zdechł. Jakieś zgłoszenie raz na miesiąc, gdy wiszą zeszłoroczne, a jest ich trochę za mało, żeby uzasadnić sens utrzymania bugtrackera - to życia nie widać. W założeniu, gdyby rozwiązywano problemy i ruszyłby dialog według zapewnień redakcji - toby mogło być coś z tego. Po prostu kolejny nadmuchiwany balonik obietnic - został zużyty w niecnym celu