Pobierz ten plik i zapisz w katalogu z FRST, tzn. C:\Users\Ja\Downloads\FRST fixlist.txt (38,4 KB) “Plik naprawczy został utworzony tylko dla Ciebie, nie należy go stosować na innym komputerze”
Uruchom FRST i kliknij Napraw, program wyłączy niepotrzebne procesy, zrobi Punkt Przywracania i zacznie pracę.
Dziękuję
Jeśli możesz pobierać bez przeszkód, zrób skan ESET, potem dla sprawdzenia nowy skan FRST i wrzuć do wglądu.
Możesz sprawdzić, czy problem, który opisywałeś na początku, nadal występuje
Addition.txt (86,8 KB) FRST.txt (110,1 KB) Program znalazł kilka zagrożeń oraz problem który opisałem na początku nadal występuję. wynikii.txt (4,2 KB)
Zrób to co napisał Cezar Juliusz. Przynajmniej będzie wiadomo co z plikami systemowym.
Z Comodo masz w ogóle problem ponieważ masz non stop w logach taki tekst:
“Windows is unable to verify the image integrity of the file \Device\HarddiskVolume4\Windows\System32\guard64.dll because file hash could not be found on the system”
Naprawa przez przeinstalowanie comodo.
Piszesz " “Nie można odnaleźć określonego modułu” tylko ze to jest końcówka.
Z reguły pisze "Wystąpił problem podczas uruchamiania i jest podana ścieżka do pliku z którym jest problem.
Było by dobrze wiedzieć o jaki chodzi.
@anon8762089 właśnie problem jest taki, że przy błędzie nie pokazuje mi żadnej ścieżki
ale teraz jak spróbowałem jeszcze raz zainstalować żeby zrobić screen błędu to o dziwo odpalił się w końcu instalator
jednak zrobię jeszcze to co pisał Cezar
edit : udało się zainstalować sterowniki !!!
To dziwne z tym komunikatem. Co do instalacji to być moze Comodo coś blokował (taka jego rola) tym bardziej ze ma problem z plikiem.
P.S. Widziałem ze pobrałeś MCT wersja 20H2. Nie rób aktualizacji teraz ponieważ wychodzi coraz więcej błędów. Poczekaj aż w WU wyskoczy komunikat" Pobierz i zainstaluj" a potem jeszcze poczekaj z tydzień.