Nie można odtworzyć i odczytać mp4

Witam

Ostatnio brat kupił mp4 nie podam nazwy bo nie pisze nigdzie. Ale są z tego same problemy otóż naładowałem jego przesłałem jedną piosenkę z komputera posłuchałem muzyki i wyłączyłem mp4. Po 10 min gdy chciałem włączyć pojawiła się zamiast menu klepsydra i nie mogę nic zrobić. Nie mogę się dostać do mp4, nie mogę podłączyć komputera i nie wiem co mogę teraz zrobić. Dziękuje ja zainteresowanie i pomoc

Tak to jest jak się kupuje “nołnejmy”.Na moje to uszkodziło się firmware,a że odtwarzacz nie posiada żadnej nazwy to nigdzie go nie znajdziesz.Jak odtwarzacz jest na gwarancji to go po prostu odeślij.

A nie da się może jakoś tej nazwy wyciągnąć

Zróbuj zdjęcia tego “mp4”.

ba13911deb17abb2m.jpg

a masz pudełko od niego?? na instruckji(na pierwszej stronie) nic nie pisze…

albo na paragonie jakiś kod tego urządzenia

mam pudełko ale na nim nic nie pisze a na instrukcji są informacje o obsłudze czyli nie ma tam tego czego szukamy

mozesz zrobic zdjecie pudelka i instrukcji( pierwsza strona, nie otwierasz tą ksiązeczke, tylko tak jakbys ją połozył…)

A możesz podać kod z paragonu…? ( przyklad MP4 149 zł)

A gdzie kupiłeś te MP4

nie mogę zrobić zdjęcia ale uwierz mi że tam nic nie ma kod: mp4 155 W jakimś klubie dla ciebie czy coś kupił to

jedynie zadz. jutro do nich… Pwiedz im jaka jest sprawa i tyle… Nie widzę nic innego jak wysłać i niech oni to załatwią…

tak właśnie myślę zrobić dzięki za pomoc