Nie można się zalogować na forum - Tapatalk for Android


(aderas) #1

Od kilkunastu dni nie mogę was czytać w Tapatalku na Androidzie 4.3. Przy próbie wejścia otrzymuję komunikat o sprawdzeniu połączenia internetowego. Dzieje się tak tylko z waszym forum, wszystkie inne działają.

Tapatalk w najnowszej wersji, łączenie Wi-Fi.

Czy tylko u mnie ten problem występuje?


(Hrustus) #2

Mi nie działa dopiero od 2 dni. Byłem wcześniej zalogowany ale od 2 dni po kliknięciu na Nasze forum automatycznie mnie wywala wstecz z komunikatem o braku połączenia z danym forum. Nic się nie ładuje ani nie próbuje ładować. Po prostu klikam i od razu wywala.


(struart) #3

U mnie działa ok razem z powiadonieniami push.

Najnowsza wersja na LG l5 CM 11 4.4.2


(Hrustus) #4

Faktycznie w nocy jeszcze nie działało a teraz właśnie piszę z T4 :slight_smile:


(_tommy_) #5

Problem jest od kilku dni. Z początku myślałem, że to wina samego Tapatalka, jednak okazało się, że inne fora ładują się.

Póki co DP działa. Ciekawe jak długo ;p


(system) #6

Sprawdźcie proszę teraz, czy TapaTalk nadal nie działa.

Przez chwilę faktycznie był problem, mam nadzieję, że ustąpił i jest już wszystko naprawione.


(struart) #7

No działa właśnie z niego piszę.

Powiadomienia push również :wink:


(_tommy_) #8

Nadal są małe problemy z forum. Mam nadzieję, że to się poprawi.


(system) #9

@_tommy_: Odezwę się na PW :slight_smile:


(Neo) #10

 

U mnie bez problemu się zalogowałem na Taptalka w dniu wczorajszym. Więc zostało to naprawione. :)