Nie mogę usunąć 4 plików z folderu Temporary Internet Files. Nie wyskakuje żaden komunikat, tylko nic sie nie dzieje a one dalej tam są. Czy należy coś z tym zrobić?
usermk
W trybie awaryjnym na koncie administratora
Start - Uruchom - cmd
Wpisz następujące komendy, każdą potwierdzając Enter:
RD /S /Q “C:\Documents and settings\Nazwa Twojego konta\Ustawienia lokalne\Temp”
RD /S /Q “C:\Documents and settings\Nazwa Twojego konta\Ustawienia lokalne\Temporary internet files”
Lub użyj ATF Cleaner
Pozdrawiam
usermk
Proszę używać polskich znaków,opcja zmień i popraw.JNJN
albo użyj programu kilbox coś tam, usuwa wszystko i bez problemu.
2 pierwsze sposoby nie działają, ściągnęłam Killboxa, i co teraz? mam wyszukać te pliki żeby znalazł ścieżkę i delete one reboot?
A tego ATF-Cleanera to jak usunąć żeby nic nie zostało?
Złączono Posta : 12.02.2007 (Pon) 10:37
Chciałam załadować ścieżkę do tych plików w Killbox , ale on widzi te pliki w drzewie ale nic nie dodaje, przecież chyba nie mam ksować całego katalogu…???
Wpisałeś właściwie - zwracając uwagę na spacje ??
Co do ATF - to odpalasz również z admina - zaznaczasz przeważnie Select All - Empty Selected - i masz komunikat ile usunięto…
Pozdrawiam
Wpisałam jeszcze raz z pewnością właściwie. W trybie awaryjnym tych plików nie widać, ale jak wracam do normalnego dalej je widzę.
Korzystając z AFT miałam komunikat, że usunięto ale dalej je widzę…
Chodziło mi nie o to jak usunąć za pomocą AFT tylko jak usunąć samego AFT.
Hmm - nie instalowałeś go, nie wymaga więc też odinstalowamia…PPM - Usun…a kosz już pewnie wiesz jak się opróżnia…
Bardzo dziękuję za pomoc!
Choć nie rozumiem tego typu złośliwości:
Jakbym wszystko wiedziała i nie miała żadnych wątpliwości to chyba bym nie korzystała z forum…
Pozdrawiam
usermk
Przepraszam Cię bardzo, jeżeli w ten sposób to odebrałaś, - tym bardziej mi łyso, że okazałaś się przedstawicielką piękniejszej części ludzkości… to moja pokuta - ](*,)
Pozdrawiam
Agaton
Nic się nie stało ta część ludzkości się nie gniewa
Pokuta zdecydowanie zbyt okrutna
Pozdrawiam
Ja osobiście używam,moim zdaniem dobrego,który nazywa się emptemp2.8 dlamnie skuteczny.