Nie pojawiajacy się instalator


(Tomi1989) #1

Witam! Mam problem z instalatorem. Nie mogę zainstalować sterowników NVIDII do płyty głównej. Próbowałem za równo z płytki jak i z dysku. Problem jest taki że pojawia się instalator tylko na chwile a później gdy ma już instalować znika i nawet nie ma go w menadżerze zadań. Przeglądałem kilka tematów na tym forum i żaden sposób nie pomógł. Instalowałem windows installera 3.1, nie mam również żadnego firewalla, więc raczej nic go nie blokuje. Dodaj również że problem pojawił się dopiero po formacie dysku, wcześniej wszystko było w porządku. Nawet sformatowałem i zainstalowałem system raz jeszcze, ale to nie pomogło, także nie wiem w czym tkwi problem :frowning:


(Asterisk) #2

Zapoznaj się proszę z tą stroną i zmień tytuł na konkretny, używając

funkcji icon_edit.gif


(Chaker Osiedlowy) #3

A próbowałeś w trybie awaryjnym?


(Tomi1989) #4

tak, próbowałem i też nie poskutkowało


(Chaker Osiedlowy) #5

A w tym nowo zainstalowanym systemie coś instalowałeś?

Stery najlepiej instalować zaraz po instalacji Windows.


(Tomi1989) #6

zawsze pierwsze co robie to instaluje sterowniki. Robiłem na dwa sposoby za pierwszym pierwsze co instalowałem to SP2 później przed instalacją SP2. ale i tak nie zadziałało


(Frog) #7

Może po prostu plik jest uszkodzony.

Próbowałeś ściągnąć sterowniki ze strony nvidii i sprawdzić czy zadziałają?


(Tomi1989) #8

to też nic nie daje, bo to nie jest problem tylko z tymi sterownikami, tak samo dzieje się jeszcze np z IE7