batmomobil przecież ja tego
Jak mam plik z niusami, w którym nigdzie niema tego
History.is.net.pL
dodany 30 Października 2010r., o godz: 17:55 przez NorthAngel
Jak zapewne większość z Was już wie - w internetowej sieci wyrosła nowa historia tego co było i minęło, jak i także tego co już jest oraz w nie dalekiej przyszłości zdarzyć się ma. To dopiero wielki początek tego ekscytującego momentu zaistnienia tej strony. A to wszystko dzięki Wam, tym którzy mają tutaj swój jakiś własny wkład i pomogą nam przy realizacji tego pomysłu. Przy takim wyborze jaki dostępny jest na naszym serwisie - jestem przekonany, że każdy - nawet najbardziej wybredny z wybrednych znajdzie tu coś dla siebie. By jeszcze bardziej uatrakcyjnić wędrówkę po tej wirtualnej _ histori _ pomyślałem, że warto by umieszczać odpowiednie rzeczy, na które składają się kolejne jakby etapy rozwoju tej strony. Każdy z Czytelników może także zasugerować własne propozycje tego, co by chciał żeby właśnie tutaj według niego się znalazło. Wystarczy skorzystać z opcji komenatarzy pod tym tekstem. No to do dzieła !
{id}1{/id} $$$
System Newsów
dodany 02 Listopada 2010r., o godz: 16:12 przez NorthAngel
Tworzenie stron internetowych jest bardzo wciągające, w szczególności dla kogoś - dla kogo jest to pasją. Nie trzeba już dziś specjalnych programów, by tworzyć nawet najprostrze zwykłe strony www. Wystarczy stacjonarny komputer albo laptop, by to co lubimy najbardziej zostało przekazane innym. Ale czy łatwo jest stworzyć „System Newsów” na stronie oparty tylko na plikach txt., który sprawdzi się w każdej sytuacji? Czasami to zadanie może wydać się zbyt trudne, dlatego przygotowałem specjalny system subiektywnie wybranych artykułów na strone przeznaczonych do indywidualnego użytku. Oto to jest właśnie następny news, który warto przeczytać i zobaczyć jak to funkcjonuje. Plik.txt jest tylko bazą zapisywanych w nim newsów. Do jego stworzenia przyczyniły sie też pewne osoby, które pomogły w dużej mierze od strony technicznej przygotować ten system newsów. Za wkład tych osób przy realizacji tego projektu, chciałbym im gorąco podziękować - za każdy trud i czas poświęcony pomocy, która niosą w tworzeniu tej strony.
{id}2{/id} $$$
Nowy dział
dodany 12 Listopada 2010r., o godz: 17:31 przez NorthAngel
Już od dziś użytkownicy naszej strony internetowej mogą zapoznać się z nowym powstałym działem pod tajemniczą nazwą Faq. A to dzięki mojemu pomysłowi, którym chciałbym też podzielić się razem z Wami. W ramach powstania tego działu chciałbym liczyć także na Wasze propozycje odnośnie tego, o czym chcielibyście poczytać w Faq. Jest to dział, gdzie znajdziecie wiele ciekawych rozwiązań i miejmy nadzieje, odpowiedzi na nurtujące Was pytania dotyczące tworzenia stron w hmtl i php. Możecie zaangażować się w tworzenie tego działu w pełnej wersji w każdym wyznaczonym przez siebie czasie. Dodatkowo swoimi pomysłami oprócz komentarzy na dole możecie także podzielić się podając mi swoje propozycje mailowo: history@is.net.pl Najciekawsze, które nie były jeszcze prezentowane w żadnym serwisie, będą zamieszczone na naszej stronie. Wszystkim sympatykom naszej strony życzę udanych pomysłów i szerokiego dostępu do internetu 
{id}3{/id} $$$
Nowy Rok 2011
dodany 02 Stycznia 2011r., o godz: 14:07 przez NorthAngel
Rok 2011 stawia przed nami wiele wyzwań, którym zapewne każdy z nas będzie zmuszony stawić czoła. Moim zamiarem jest między innymi napisać tę strone do końca tak, by każdemu nie tylko się podobała ale i też by każdy mógł znaleść tu coś fajnego dla siebie. Na szczęście zaczął się nowy rok, wygląda na to, że będzie ciekawy. Póki co strona prezentuje się w miare okazale - jednak gdy dobrniemy ku końcowi jej tworzenia będziemy podziwiali efekty pracy, której wygospodarowałem odpowiedniej ilości czasu by się tym zająć. Chcę w tym roku ukończyć prace nad działem „Download”, w którym według mojego pomysłu mają znajdować się nie tylko programy ale i też muzyka. Ciekawym dodatkiem będzie możliwość komentowania każdego programu i każdego utworu muzycznego na naszej stronie. Powstanie pewnie w tym dziale parę specjalnych kategori, może nawet podzielonych na pod kategorie z muzycznymi plikami w formacie Mp3. Pomyślałem, że może to być dobrym pomysłem dla dalszej przyszłości tego serwisu. Zatem historia dopiero się zaczyna. Dla wszystkich sympatyków serwisu szykują się wyjątkowe niespodzianki - na razie jeszcze o nich nie mogę nic konkretnego napisać … ale jak już oficjalnie zostaną zaprezentowane to trzeba będzie znaleźć mnóstwo czasu by się nimi nacieszyć :). Bądźcie zatem z nami w eterze !
{id}4{/id} $$$
…::: History :::…
Past, Present and Future
Prace nad naszą stroną
dodany 19 Lutego 2011r., o godz: 16:36 przez NorthAngel
Chyba nie muszę się bardzo wstydzić za to, że jestem opytmistą i licze także na zaangażowanie oraz chęci z Waszej strony do rozwijania się tego zwanego przez co nie których „portalu”. Przed nami długa droga prowadząca do czegoś, co myśle będzie ciekawe i warte spędzeniu tu chociazby tych kilku minut. Wszystko zależy nie tylko odemnie samego, ale jak zwykle też i od Was.
Od ładnych paru tygodni trwały prace nad nowym działem Download .
A najlepsze jest to, że każdemu z udostępnionych do pobrania plików jest nadana możliwość dodania komentarza. Atutem tego jest sposób wyświetlania się ikonek naszych przeglądarek oraz systemów windows. Został tutaj zainstalowany skrypt Graphic User-Agent - mam nadzieje, że nie którym ta wersja przypadnie do gustu.
Ta wersja jest już dostępna do pobrania Tutaj . Każdy może testować ten skrypt do woli. Można powiedzieć, że dział ten już jest gotowy ale jednak wymaga jeszcze drobnych poprawek.
Zdecydowanie przyjemniej będzie teraz i za jakiś czas nam wszystkim przeglądać naszą stronke gdy efekty pracy nad tym „portalem” wciąż będą widoczne. Ale jak to zwykle bywa prace nad stroną będą wciąż trwały i trwały, dlatego chciałbym by odwiedzający nas użytkownicy zostawiali po sobie jakiś ślad. Przyjemniej wówczas będzie zarówno dla przeglądająch ten „portal” jak i dla mnie !
{id}5{/id}[/code]
Ten otwarty [b]
Bo chyba mi nie sugerujecie, że strona nadaje się do wyrzucenia bo kod jest zwalony