Nie umiem zainstalować odbiornika sdrsharp w kalilunux VirtualBox

Nie umiem zainstalować odbiornika sdrsharp w kalilunux VirtualBox

daj zrzut ekranu z samego dołu błędu, tutaj raczej nic nie pomoże. może brakuje jakieś paczki python, może po prostu ktoś to robił paczkę źle ją zrobił.

Masz screen

I nie dostałem odpowiedzi

bo nie mam neistety siły odpisywać, ale znalazłem, no bo przecież po co będziesz się meczył, że to może być związek z tym problemem

nie wiem jakaś masz wersje matplotlib bo jeśli <2.0 to dlatego ten błąd występuje.

I jak to naprawić w jaki sposób ibco muszę zrobić

Z całym szacunkiem, ale hacker używający specjalistycznych narzędzi powinien sobie poradzić z niespełnionymi zależnościami.

Jestem początkującym użytkownikom Kali linux i nie pomoże mi nikt w tej sprawie

Jesteś początkującym użytkownikiem Kali czy Linuksa w ogóle?

W ogóle linuksa a w ogóle to mi zależy na zainstalowaniu odbiornika sdrssharp

Coś takiego wykonałem

Daje screeny z instalowania pythona i z osdbiornika sdrsharp

1. jeśli nigdy nie używałeś linuxa to dlaczego wybrałeś te dystrybucje? ta dystrybucja jest używana do testów penetracyjnych i testowania różnych zabezpieczeń więc nie rozumiem wyboru.
  2. polecam zmienić dystrybucję na bardziej userfriendly, porwałes się z motyką na słońce i masz efekt
  3. apt-get update && apt-get upgrade bo
  4. polecam zainstalowac ubuntu.

Przychylam się do punktu 4.

1 polubienie

Okey to spróbuj zainstalować Ubuntu

Instaluję debiana w virtaulbox

Faktycznie do ubuntu jest dużo poradników a jaki system linux do programowania w html5 i visualbasic2010

Gentoo Linux, nie wiem czy dobrym pomysłem jest informowanie nas o tym co robisz. Zainstalowałeś ubuntu? Działa? bo to jest w ogole inny temat. Przypominam, że html5 nie jest językiem programowania a visualbasic jest produktem Microsoftu.

Gentoo nie jest systemem dla początkujących.