daj zrzut ekranu z samego dołu błędu, tutaj raczej nic nie pomoże. może brakuje jakieś paczki python, może po prostu ktoś to robił paczkę źle ją zrobił.
I nie dostałem odpowiedzi
bo nie mam neistety siły odpisywać, ale znalazłem, no bo przecież po co będziesz się meczył, że to może być związek z tym problemem
nie wiem jakaś masz wersje matplotlib
bo jeśli <2.0 to dlatego ten błąd występuje.
I jak to naprawić w jaki sposób ibco muszę zrobić
Z całym szacunkiem, ale hacker używający specjalistycznych narzędzi powinien sobie poradzić z niespełnionymi zależnościami.
Jestem początkującym użytkownikom Kali linux i nie pomoże mi nikt w tej sprawie
Jesteś początkującym użytkownikiem Kali czy Linuksa w ogóle?
W ogóle linuksa a w ogóle to mi zależy na zainstalowaniu odbiornika sdrssharp
Daje screeny z instalowania pythona i z osdbiornika sdrsharp
- jeśli nigdy nie używałeś linuxa to dlaczego wybrałeś te dystrybucje? ta dystrybucja jest używana do testów penetracyjnych i testowania różnych zabezpieczeń więc nie rozumiem wyboru.
- polecam zmienić dystrybucję na bardziej userfriendly, porwałes się z motyką na słońce i masz efekt
-
apt-get update
&&apt-get upgrade
bo
- polecam zainstalowac ubuntu.
Przychylam się do punktu 4.
Okey to spróbuj zainstalować Ubuntu
Instaluję debiana w virtaulbox
Faktycznie do ubuntu jest dużo poradników a jaki system linux do programowania w html5 i visualbasic2010
Gentoo Linux, nie wiem czy dobrym pomysłem jest informowanie nas o tym co robisz. Zainstalowałeś ubuntu? Działa? bo to jest w ogole inny temat. Przypominam, że html5 nie jest językiem programowania a visualbasic jest produktem Microsoftu.
Gentoo nie jest systemem dla początkujących.