Nie wchodzą dobreprogramy.pl


(patrx95) #1

Mam takie pytanie czemu nie wchodzi mi strona http://www.dobreprogramy.pl ?

Wy też macie takie problem?

Pozdrawiam.


(Vanshei) #2

mi też nie wchodzą nawet jak wpisze tak http://dobreprogramy.pl/

pisze cały czas w przeglądarce

i czasami tak się dzieje na forum :frowning:

W dniu 03.06.2008 , o godzinie 22:10 został dopisany post przez Vanshei

mi też nie wchodzą nawet jak wpisze tak http://dobreprogramy.pl/

pisze cały czas w przeglądarce

i czasami tak się dzieje na forum :frowning:


(Setjuniorhigh) #3

Mi niby wczytuje ale wczytać nie może...

//Edit:

Wygląda to na jakieś przeciążenie...

A forum muszę odświeżać po kilka razy, bo pisze takie coś: "Service Unavailable"


(Enter6000) #4

Wygląda na to, że Adminowie wprowadzają jakieś 'dodatki' na forum. Podczas przeglądania nowych postów pojawiła się opcja w stylu > Pokaż pierwszy nieczytany post (coś takiego).


(patrx95) #5

heh dobrze że mnie pocieszyliście dodatkiem i tym że u was też tak jest :stuck_out_tongue:

ciekawe czy jeszcze jakieś dodatki będą


(Zonkishi) #6

jak to jest od dawna :o


(Enter6000) #7

Niby gdzie?


(Zonkishi) #8

beztytuukj8.th.jpg


(Enter6000) #9

Yhym. Mi chodziło o coś innego. Tu, gdzie na screenie (http://img128.imageshack.us/img128/8891 ... y53ry2.jpg) ten 'czerwony' kolor, to był wymieniony przeze mnie napis: Pokaż pierwszy nieczytany post (coś takiego).

Ale teraz myślę, że to był zwykły przymuł (dziwne!) serwa i tak się wyświetliło.


(Golo73) #10

Już wczoraj pisałem, że mam problemy z prawidłowym wyświetlaniem strony DP w FF3.0.1 (strona jest "biała" i czcionki nienaturalnej wielkości :-x ), a dodatkowo dziś w Operze 9.52 strona w ogóle się nie wyświetla :!: :-x Nie wie ktoś co to może powodować :?: Dodam tylko, że odistalowanie i ponowna instalacja FF i Opery nic nie daje niestety! Raczej nie mam wirusa, bo sprawdzałem skanerami online (Kaspersky, F-secure) i dodatkowo swoim ArcaVirem! Inne strony wyświetlają się bezproblemowo. Może to jakiś błąd w rejestrze? Z góry dzięki za pomoc :smiley:


(Dawiddek55) #11

Golo73 , też tak miałem, twoja pamieć wirtualna najprawdopodobniej została cała zapełniona, wystarczy przeładować kompa.Mi np. forum i DP wchodzi zawsze, za pierwszym razem, u mnie żadnego problemu nie ma, a mam FF 3.0.1


(patrx95) #12

u mnie wszystko dobrze działa jeśli chodzi dobreprogramy.pl i forum


(boczi) #13

Więc o co Ci chodzi?


(Golo73) #14

Już dostaje dosłownie szału z tym wyświetlaniem się DP! Czasem jest dobrze, a czasem źle! To co wczoraj pisałem dziwnie "biały" ekran w przeglądarce i nienaturalne czcionki :-x W Operze dalej się nie otwierają :-x Bądź tu mądry :!: :?: Naprawdę nie wydziwiam, ale nie wiem co zrobić, żeby było dobrze! Co może to powodować? Jakiś problem fizyczny ze sprzętem (RAM, płyta, dysk itp.)? Jestem chyba zbyt ciemny w tej sprawie! Jakby mi ktoś coś doradził to byłbym naprawdę wdzięczny! Dodam ponownie, że Forum DP wyświetla się dobrze, tak jak inne strony w necie. Pozdrawiam :smiley:


(patrx95) #15

a przeinstaluj na wersję 2.0 bo FF 3.x jest jeszcze trochę nie dopracowany i podaj link do tamtego tematu co pisałeś


(Airborn) #16

:expressionless: zechcesz rozszerzyć tę jakże interesującą wypowiedź?


(patrx95) #17

u mnie bardziej niestabilnie chodzi FF 3.0 od 2.0

  1. dłuższe uruchamianie programu

  2. czasami net się rozłącza

  3. błędnie pobieranie plików

  4. trochę jest niestabilny (przy większym OC jest informowanie błędów w FF i nie da się wejść w przeglądarkę a w IE7 da się)

tak jest bynajmniej u mnie a u innych tego nie wiem

jak by co to syfu nie mam bo skanowałęm GDIS08 i Spybotem


(Mail) #18

:lol:


(Golo73) #19

To nie chodzi o przeglądarkę, bo w Operze DP w ogóle się nie wyświetlają! Natomiast w FF 3.0.1 i IE 7 czasem dobrze, a czasem źle! Choć ogólnie są ostatnio wspomniane przeze mnie problemy (białe tło wyświetlania i nienaturalne czcionki :cry: ) Nie wiem co jest nadal grane, jakby ktoś mi pomógł rozwiązać w/w problem będę naprawdę wdzięczny! Dodam jeszcze, że dziś jest trochę lepiej tzn. czcionki są prawie prawidłowe (chodzi o wielkość), ale tło nadal białe! :-x


(Chillout) #20

Nie wchodzą, dopiero odświeżanie pomaga i tak w kółko, we wszystkich przeglądarkach. :slight_smile:

b07b8815397c1c9bm.jpg