Mam folder w którym jest dużo piosenek. Czasem mi się tak zdarzy, że jak zaznaczam wszystkie piosenki i daję odtwórz to winamp mi w ogóle nie wyskakuje, ale muzyczka leci. Problem w tym że nie wiem jak to zatrzymać i wyłączyć. (ta muzyka jest w wma i mp3) Aha, jak jeszcze (podczas gdy odtwarza się jeszcze muzyka z “nikąd”) włączam program przez ikonkę to włącza się już inna muzyka i te obie pieśni
się na siebie nakładają.
przeinstaluj winampa
Jak masz włączone gg z radiem to odtwarza Ci to w gg. Zamknij w gg okno radia i będzie normalnie. Zakładam, że to gg robi problem bo ja tak miałem u siebie.
Nieprawidłowa kolejność działań. Zaznaczając w oknie Mojego komputera wiele piosenek i klikając na Odtwórz próbuje się otworzyć wiele okien Winampa (każda piosenka w osobnym oknie). Maksymalnie obciąża to system, może doprowadzić do zawieszenia się. Dlatego też nie widać okna Winampa. Prawidłowo chcąc otworzyć wiele plików naraz najpierw uruchamiasz Winampa, dajesz w nim Otwórz , zaznaczasz piosenki i wtedy one wszystkie bezproblemowo uruchamiają się w jednym oknie Winampa.