Pobieram jakiś plik rar wypakowuje go a w folderze niewidzać tych plików. Po użyciu wyszukiwarki plik się odnajduje ale ma dziwne “źródło” c:\Users\Underek\AppData\Local\VirtualStore\katalog docelowy podobnie jest z napisami i z innymi plikami. Mi to wygląda a jakiś problem z uprawnieniami dostępu ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Posiadam Vistę Home Premium
a wybierz PPM na plik rar> wypakuj pliki… i wskaż pulpit i zobacz czy widać te pliki
Widzę, zrestartowałem laptopa i pliki wypakowują się normalnie teraz. Taka sytuacja się powtarza, z napisami też są problemy kiedy pobiera je Napi-projekt.
miałem podobną sytuację z IZArc’em. Wypakowywał do innego folderu. Wszystko przez nazwę uzytkownika z polskimi znakami.
Nazwa to Underek niby jest ok. Teraz wcięło mi ikonę Komputer po wyszukiwaniu jest ona w C:\Users\Underek\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories\System Tools ( otwiera a tam zwyczajny pulpit )
W opcjach folderów zaznacz “pokaż ukryte pliki i foldery” to wtedy zobaczysz te pliki. Zaznacz je wszystkie i we właściwościach odznacz “ukryty” i zastosuj zmiany