Nie wiem gdzie jest problem "niema zdjęcia"


(Ram Bo14) #1

onload="MM_preloadImages('btn_home_.jpg','btn_about.jpg','btn_services.jpg','btn_products.jpg','btn_careers.jpg','btn_news.jpg','btn_contact.jpg')"

text=#000000 topMargin=0 marginheight="0" marginwidth="0">

top_03.jpg


(Monczkin) #2

better prosze wszelkie kody zawierać w znacznikach code lub quote


(Clubbasse207) #3

sprawdz poprawność nazw plików :slight_smile: bo wygląda to tak jak by niebyło tego obrazka na serwerze

p.s. i zmień te "przyciski" o firmie etc...

są napisane nierówną czcionką i sa brzydkie :?

edit: grafika na stronie niejest w ogóle związana z tym czym firma sie zajmuje ...


(adam9870) #4

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=79822

Punkt 10


(Ram Bo14) #5

nazwa pliku była zapisana .JPG a powinno być .jpg