potrzebuję informacji gdzie mółgbym założyc forum za darmo które ma panel administracyjny rozwinięty zaawansowanie, mówiac krótko chce sie rozwinąć na bardziej rozwiniętym forum;Dpomozcie mi
Osobiście polecam założenie darmowego hostingu i zainstalowanie tam skryptu forum, wtedy będziesz miał pełną kontrolę nad serwisem, ale szczerze odradzam darmowe hostingi z powodu ich awaryjności. Jest jeszcze drugie wyjście, mianowicie kupno hostingu taniego (np. na Allegro) to jest koszt w granicach 15 zł. Co do serwisów oferujących darmowe fora to nie polecam, ponieważ mają one wiele mankamentów takich jak brak możliwości wgrania skórek, wtyczek itp. jak i rzadkie backupy. W każdym razie jeżeli to ma być jakieś poważniejsze przedsięwzięcie to warto zainwestować te parę złotych.
własnie sie zastanawiam nad założeniem darmowego hostingu bo kolega coś mi tłumaczył, ale mam mały problem jestem zielony w tym temacie jakiś poradnik jak to zrobić od podszewki krok po kroku elegancko napisane?macie coś takiego??
Zainstaluj sobie na localhoscie serwer ISS Windowsowy , będziesz miał forum *prawie* jak Dobreprogramy. 
Masz na myśli założenie konta na darmowym hostingu czy założenie darmowego hostingu. Jeżeli to drugie to musisz sporo zainwestować w konto reseller (300-2000+ zł.), ewentualnie kupić serwery, ale domniemam, że chodzi Ci o założenie konta na darmowym hostingu
w takim razie polecam Ci odwiedzić http://awardspace.com.
vdd.pl masz tam dostęp do FTP (o ile wiesz co to jest…)
chodzi mi o założenie konta na darmowym hostingu czy ktoś by mógł mi w tym pomóc proszę o kontkakt gg:3015384 lub aqq:4757077 :?
Pomagamy na forum, a nie na GG.
Jeżeli chcesz mieć darmowy serwer to zobacz:
lua.pl
yoyo.pl
Od razu forum to:
fora.pl
ok1.pl
Pozdrawiam
Ja korzystałem kiedyś z fora.pl ale to nie jest aż takie profesjonalne forum. Miałem kiedyś założyć stronę sojuszu a jeśli chodzi ci o bardziej zaawansowane fora to doradzam ci hosting.
Nowoczesne forum oparte o PHPBB 3 to właśnie Dfwi.eu , czyli w pełnym tłumaczeniu Darmowe Forum w Internecie. Sprawdź oferty u innych i porównaj kto ma lepsza ofertę.Posiadamy szybki serwer który zaspokoi każdego z was i waszych użytkowników którzy będą mieli dostęp do forum przez 24h 365 dni w roku. Zarejestruj swój unikalny adres i zbuduj pod nim forum całkowicie za darmo.
yoyo.pl nie polecam
2ap.pl (ale trzeba wysłać SMS-a)
Ściągnąć pliki phpBB3 np. z www.phpbb.pl www.phpbbhelp.pl www.phpbb3.pl.
Wysłać je na serwer poprzez FTP (jak to zrobić znajdziesz w Internecie).
Zainstalować forum.
Przepraszam niżej offtop
hmm? podkreślam
po co to dodałeś? chciałeś pochwalić się swoją inteligencją że to wiesz?
@topic
Zapraszam na www.cba.pl tam masz funkcje instalowania oprogramowania z pozycji strony konta.
Potem czeka cię instalacja.
Oczywiście to jest phpbb3 takie które polecam.
http://www.active24.pl/pomoc/phpbb/
musisz zejść trochę niżej aby zobaczyć instalacje.
Aha jeszcze dodam jak zainstalować skrypt z pozycji strony. Załóż konto na przykładowo www.cba.pl, potem zaloguj się na domenę i wejdź w zakładke
Oprogramowanie potem wybierz phpbb3 kliknij dodaj i jazda:P
pzdr Programowiec
Polecam www.proserwery.pl + Skrypt Forum (Mybb, PhpBB, vBulletin)
Jak dla mnie bardzo dobre sam z niego korzystam