Nie wyświetlają się niektóre zdjęcia

Niektóre zdjęcia na stronach internetowych mi się nie wyświetlają. Przypuszczam, że mam włączone coś w rodzaju kontroli rodzicielskiej. Któregoś dnia otworzyło mi się coś takiego (nie wiem, czy samo, czy ja niechcący to otworzyłem) i być może kliknąłem w niewłaściwe pole wyboru. Jak się można pozbyć tego problemu?

Co ci się pokazało? Brak SS lub opisu.

:man_facepalming:

Zamiast niektórych zdjęć widzę szare pola

Ej, wiesz co? U mnie na moim S20 FE 5G jest to samo :smiley:

O co kurcze bele chodzi? Bug w Galerii od Samsunga?

Na stronach WWW u mnie jest git.

Przypuszczam, że ja sobie sam sobie nabałaganiłem niewłaściwym wyborem pola. Nie mam tylko pojęcia, gdzie tego szukać, by to odkręcić. Wcześniej samo się to przyplątało nieproszone.

Szukasz chyba nie tam gdzie potrzeba.
Ustawienia kontroli rodzicielskiej są w ustawieniach „Konta” —> Rodzina i inni użytkownicy.
Możesz sobie sprawdzić na jakim koncie jesteś zalogowany i czy faktycznie masz coś włączone z kontrolą rodzicielską .
Jednak u ciebie wygląda to na jakieś blokowanie przez blokera reklam lub coś z samym netem, dostawcą.
Panel jest tutaj

Poza tym, taką kontrolę rodzicielską (oraz filtr przed zawartością dla dorosłych w wyszukiwarce) możesz mieć w Google Chrome.
Jednak zapewne to nie jest przyczyną, że nie wyświetlają ci się niektóre zdjęcia.
https://pol.go-travels.com/30123-configure-parental-controls-in-google-chrome-4136777-4825369