Nie zalicza mi polubień w aplikacji YouTube

Hej

Mam nietypowy problem, aplikacja YouTube nie zalicza mi likeów pod filmami, gdy polubię film to jest niby na niebiesko ta łapka i jest powiadomienie, że film został polubiony. Gdy wejdę od nowa na film to jakby się to cofało tzn. nie ma tego, że film został polubiony (łapka jest na szaro), z problemem mam już do czynienia od miesięcy. Może ktoś z forum miał podobny problem i/lub wie jak to naprawić? Trochę mi to przeszkadza.

Ja bym przeczyścił pamięci aplikacji - zazwyczaj tak robię jak mi wskoczy ten nowy odtwarzacz po zmniejszeniu filmu.

1 polubienie

Kojarzę coś takiego. Możliwe, że film już jest polubiony, a błąd jest jedynie wizualny (obstawiam błąd programistów). Sprawdź w liście polubionych filmów, czy film się pojawił.

2 polubienia

@krystian3w Nic nie dało.
@Apostol1 Fakt błąd jest wizualny na Playliscie “Polubiane Filmy czy jak tamto się nazywa” jest ten film, ale nadal chciałbym to naprawić.

Obawiam się, że musiałbyś zostać deweloperem Youtube’a, żeby to naprawić…

2 polubienia

Może jest to podobny problem jak tu, i nic na razie na to nie poradzisz.
Uważam że @Apostol1 ma rację.:wink:

1 polubienie

Jednak problem jest tylko w aplikacji, na tym samym koncie Google na pc tego problemu nie ma, a polubienia pokazują się wszystkie tzn. te które dałem zarówno z komputera jak i telefonu.
P.s Dziękuję wszystkim za pomoc. :wink:

1 polubienie