Witam!
Kiedy klikam na start----->wyłącz komputer--------->zamknij
to komputer sie nie wyłancza!
Witam!
Kiedy klikam na start----->wyłącz komputer--------->zamknij
to komputer sie nie wyłancza!
Trudno pwiedzieć możliwe że programy (np firewall, antwirus lub coś podobnego )w wersji testowej nie pozwala systemowi sie wyłączyć, może bład sterownika lub systemu, jeśli jesteś pewny że to nie program lub sterownik to zainstaluj ponownie Windowsa, ale najpierw sprawdz który program działający w tle (wyłączaj raz jeden raz drugi przed wyłączeniem systemu) blokuje ci wyłączanie się systemu, u mnie blokował się Kerio Firewall w wersji testowej
Pozdrowienia
Ja na ten przykład mam taką sytuację, że jak zainstalowałem program Koala Antydialer, to nie może wyłączyć kompa. Muszę najpierw wyłączyć Koalę, dopiero wtedy nie ma problemu
masz napis “teraz możesz bezpiecznie wyłączyć komputer” czy tkwi w windowsie?
Jeśli pytasz mnie, to po naciśnieciu przycisku wyłącz komputer, nie ma najmniejszej reakcji. Komp zachowuje się tak jakbym zupełnie nic nie wyłączał. Po prostu głucha cisza. Mogę sobie dalej spokojnie pracować na kompie. Jeszcze jedno, nie da się również wtedy zrestartować kompa
Nadmienię jeszcze, że to się dzieje tylko pod WinXP, natomiast pod Win 2003 Server nie ma takiego problemu.
TAK lisek to przez tą koale any dialera…jak ją zamknąłem i potem klikłem zamknij to zamkną bez problemu!
No …nie jest problem…ale mnie to wnerwia wiec ją wywaliłem…
Ciekawe czy blaster by wyłączył kompa z Koalą
Hyba nie…
Wyłączyłby
Dobra serdeczne dzięki wszystkim usunąłem ta koale i jest ok!!
Dzięki za pomoc!