Nie zawsze wczytuje stronke


(Gruberek) #1

no jak w temacie:)

A dokładniej jak sobie pisze np. google.pl, interia.pl .... w operze to musze z 4-5 razy dać enter żeby mi w końcu wczytała się ta stronka.

W IE jest tak samo jednak troszke rzadziej:P.

Było tak przed formatem. Zrobiłem wczoraj format i dalej jest tak samo.

A jeszcze przed przed formatem nie miałem nigdy takich "problemów".

O co może chodzić :slight_smile:

W Operze pojawia się:

A w IE:


(matiit) #2

A jaki masz net masz modem???

Spróbuj stery przeinstalować


(Gruberek) #3

Neo modem:Sagem


(Grzesiek1) #4

Może ci coś muli.

Daj loga


(Gruberek) #5


(Wigrus1) #6

jak dla mnie to, to Ci obciąża łącze, sam mam coś podobnego, dlatego zmniejsz prędkość pobierania w programie i zobacz czy pomogło.

A najlepiej to wyłącz bitcometa i sprawdź czy jest to samo


(boczi) #7

Log ogólnie rzecz biorąc jest czysty.

Start -> uruchom -> msconfig, możesz poodznaczać:

nwiz.exe

ctfmon.exe

MSN Messenger, jeśli nie używasz możesz usunąć programem XP-AntiSpy


(Grzesiek1) #8

A tak w ogóle to zaco one odpowiadają ????


(boczi) #9

nwiz - wirtualne pulpity nVidia, rzadko używane,

ctfmon - http://support.microsoft.com/kb/q282599/

:szukaj:


(Gruberek) #10

Nom niby z tym bitcomet pomogło :wink: ale nie wime może mi się zdaje ale czasem był chyba wyłączony i też się waliło ze stronkami


(Grzesiek1) #11

(Wigrus1) #12

gruber to zmniejsz prędkość pobierania i zobacz wtedy

więc jak, albo Ci się zdaje, albo był włączony ;/


(Gruberek) #13

Nom włączony był ale chyba czasami był wyłączony a też się stronki nie wczytywały