Witam jak to jest z tymi komentarzami na DP ?? To ktoś sprawdza czy jakaś maszyna bo dla mnie zatwierdzanie takich komentarzy (patrz poniżej) to jakaś kpina jest…
Wiesz komentarze o niskim poziomie sprowadza internautów o takim samym poziomie - a to korzystnie wpływa na licznik odwiedzin DP
Każdy komentarz po wysłaniu trafia automatycznie na listę oczekujących na zatwierdzenie i - w zależności od treści - tak też się w większości przypadków dzieje. Niestety przy tak dużej ilości komentarzy, jaka pojawia się w chwili obecnej nie sposób wszystko dokładnie czytać.
Odnośnie komentarzy przedstawionych na screenie - przeczyszczone. Dzięki za zwrócenie uwagi.
Pozdrawiam.
Popieram Cię “chrucik”…
Moderatorzy w końcu powinni się zdecydować z tym zatwierdzaniem komentarzy, bo to co puścili jest żałosne.
A ponoć konieczność moderacji tłumaczą dbaniem o poziom portalu…haha
W godzinach wieczornych często komentarz pojawia się po paru godzinach albo dopiero rano. To normalnie jest parodia
Swego czasu - parę miesięcy chyba temu dostałem od Moda odpowiedź, że zarejestrowani użytkownicy nie będą musieli czekać na zatwierdzenie komentarza…ale chyba to było na odczep…czekaj tatko latka…
Na wortalu telepolis.pl komentarze ukazują się bez moderacji i nie zauważyłem aby to wpływało na poziom tego wortalu. Natomiast Admin albo osoba pisząca info jest zawsze w kontakcie i piszącymi i reaguje na wszystkie uwagi, np. dotyczące zamieszczonej informacji, czego nie można powiedzieć o DP
Żartujesz czy mówisz poważnie? :x
Rozumiem, że jako jeden z głównych “zatwierdzaczy” mogłeś poczuć się dotknięty uwagą, ale wymówka jaką wymyśliłeś jest totalnie pozbawiona sensu.
Screen pokazuje w sposób dobitny, że tu nie chodzi o dokładne czytanie ale po prostu o czytanie!
Jeżeli zatwierdzanie dużej ilości komentarzy ma polegać na tym, że wpada moderator, fajkuje wszystko co jest i bez czytania wrzuca na vortal to lepiej dać sobie spokój z takim systemem…
Przy wyłączonym obowiązku zatwierdzania, na vortal i tak będzie trafiała taka sama ilość komentarzy, a przynamniej nikt nie będzie miał do moderacji pretensji, że wrzuca coś bez czytania. Czyszczenie będzie się odbywało na bieżąco i tyle.