Witam. Chciałem zapytać jakie polecacie smartwatche, które będą dobrze współdziałały z Huawei Mate 10 Lite. Chodzi mi głównie o to, żeby atrakcyjnie wyglądał, ale nie zrujnowal portfela… Mogą być nawet jakieś niedrogie z Aliexpres.
Dzięki za odpowiedzi.
Wiem, że to nie odpowiedź na Twoje pytanie: ale korzystałeś kiedyś ze smartwatcha? Czujesz, że będziesz korzystał z jakiejś jego funkcji? Jak szukasz czegoś ‘ładnego’, to ciężko znaleźć w tym segmencie interesujący produkt, ew. trzeba wydać dużo więcej, niż się spodziewasz. Jakim budżetem dysponujesz?
Widziałem na allegro jakieś Overmax nawet za 300 zł… Ale nie znam się na cenach takich sprzętów. Chodzi mi na przykład o mierzenie tętna podczas biegania czy jazdy rowerem…
Ja też się zastanawiam… czasami mam wypady piesze, czasami się zbłądzi i chciałbym wiedzieć ile km zrobiłem ile dołożyłem kilometrów i czasu.
Powiem szczerze, że zastanawiam się nad tym:
Ale chciałbym poznać opinię kogoś, kto miał już do czynienia z urządzeniami tego typu.
Jeśli zależy ci głównie na mierzeniu aktywności ruchowej, to może bardziej coś w stylu smartbanda albo taki Amazfit od Xiaomi?
wydaje mi się, że to będzie spoko opcja. Mam jakiegoś budżetowego smartwatcha ale w ogóle nie używałem tych opcji do odbierania połączeń, sterowania muzyką itp, więc przerzuciłem się na mibanda 2 i jestem mega zadowolony teraz, używam tylko do aktywności.
Zerknij na moje recenzje Amazfit Pace i Bip - tanie i dobre:
https://www.dobreprogramy.pl/Blog,Szukaj.html?q=amazfit