Niedziałający kursor w myszce bloody v8m

Witam, dziś dotarła do mnie mysz A4tech bloody v8m, wszystko pięknie podłączam USB, pobieram sterowniki , myszka działa, patrzę ustawienia co tam jest i  po chwili kursor przestał się poruszać, wszystkie inne funkcje działają tylko nie można sterować kursorem,

system Win7,

Proszę o pomoc,

Pozdrawiam,

Nie wiem jaki masz BIOS ?

U mnie zakładka w BIOS-ie:

Integrated Peripheratals --> USB Mouse Support --> Enabled --> F10 --> Enter.

to chyba to

edit - bądź American Megatrends Inc. P1.50, 2013-07-03, nie wiem czy to to, jak będę mógł to sprawdzę sposobem wyżej.

Te myszy tak mają jak ładujesz inne ustawienia=masz 4-standart,jakąś jeszcze darmową i dwa ustawienia płatne [testowe na 1000 strzałów].Wczytuje sterownik mysz i przez chwilę nie działa,po chwil działa normalnie.ja miałem V7 ale się mi zepsuła

W biosie jest tylko:

-Legacy USB support włączone

-Legacy USB 3.0 support włączone

w ACPI configuration

USB mouse power on - disabled

nic innego nie znalazłem.

Odinstalowałem i jeszcze raz zainstalowałem najnowsze sterowniki ze strony i nadal działa wszystko prócz kursora.

Przestaw w tym miejscu na enabled --> zatwierdź F10 --> Enter.

Włączyłem, nic nie pomogło, nadal wszystko działa oprócz kursora,

Edit - wcześniej nie dopisałem, aby było krócej do przeczytania, mysz po podłączeniu pierwszy raz po zainstalowaniu Bloody5 działała przez 5 minut około następnie jakby ścinało ją aż do całkowitej bezwładności kursora,   - Czy to mysz mogła by się zepsuć?

-odinstalowałem Bloody5, pobrałem starszą wersję i również nie działa, znaczy się działa wszystko prócz sterowania kursora,

-w menadżerze pokazywało jako 3 sterowniki do myszki,

Jest jakiś program co naprawia sterowniki? Co szuka podobnych albo jakieś uniwersalne.

Sprawdzałeś na innej myszce ?

Czasami to jest problem z zasilaczem, podwyższeniem temperatur lub z wirusami…

Sprawdź temperatury.

Przeskanuj komputer za pomocą  Malwarebytes Anti-Malware.

FRST -  http://wklej.eu/index.php?id=39a58c7040

Raport z anti malware - http://wklej.eu/index.php?id=ad16440625

Działa mysz zwykła bez dodatkowych przycisków za kilka zł.

Temperatura GPU - 33 / CPU - 37 sprawdzane speedfan’em

EDIT - Próbując z ponownie z odinstalowaniem i instalacją sterowników położyłem mysz na śliskiej powierzchni ( tablica na biurko) kabel zwinięty, patrzę a kursor działa ( trochę zacina), próbuję dać podkładkę pod mysz otrzymają przy zakupie nie działa, tylko na tablicy. Co to może oznaczać? Mysz została uszkodzona przy transporcie ( jakieś uderzenie) ?