Witam
Mam nadzieję , że to nie jakis karalny temat na forum. Mój problem to to, że nie moge pobierac z rapidshare. Cały czas widze ten komunikat :
Your IP address is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Czy jest sposób na naprawienie tego ? Bo niekiedy chciałbym pobrac cos malutkiego , nawet 8 mb a tu nie moge. Czekam na odpowiedzi.
tmdevil
(5000774)
7 Czerwiec 2009 17:52
Zmienić dostawce internetu np na netie lub neo i zmienić ip
Aha , czyli takie wewnętrzne sposoby nie istnieją. No cóż ja płace za 2 mb/s 45 zł i nie zamierzam zmieniac dostawcy.
witek-pl
(witek-pl)
7 Czerwiec 2009 17:57
Pytaj dostawcę neta o własne zewnętrzne IP. Wyłącz proxy jeśli masz je ustawione (bo pewnie sporo luda z twojej sieci na nim jedzie), sporo dostawców z tego korzysta w celu odciążenia łączy…
btw UPC do ciebie nie dociera? 60 zecisza za 5mbit+kablówka, naprawdę dobra cena.
fastman92
(fastman92)
7 Czerwiec 2009 18:09
Masz wewnętrzne IP czy zewnętrzne. Masz współdzielone i innymi ludźmi IP? Jeśli tak to znaczy, że inni pobierają plik.
Poczytaj: http://helpc.eu/viewtopic.php?f=37&t=25 … are#p14799
Ja też miałem taki problem gdy chciałem pobrać plik przez Orbit Downloader z RS i problem pojawił się.
wojteko10
(Wojteko10)
7 Czerwiec 2009 18:14
wyczysc dane i ciasteczka przegladarki lub sproboj przez inna :!: :!:
apanasiuk
(apanasiuk)
7 Czerwiec 2009 18:23
JDownloader 0.5.917 sciagnij i pobieraj pliki z rapidsahre.Powinno pomóc
roobal
(roobal)
7 Czerwiec 2009 19:52
browiec866:
Zycze powodzenia ;]
A gdzie Ty tu widzisz pomoc w rozpowszechnianiu piractwa? Ja wiem, że dla wielu Rapidshare albo P2P jest synonimem piractwa, bo służy według niektórych wyłącznie do rozpowszechniani nielegalnych materiałów. A jak kolega chce poprostu od cioci z Ameryki ściągnąć paczkę ze zdjęciami?
Pozdrawiam!
Chillout
(Chillout)
7 Czerwiec 2009 20:13
Taki jest problem również jak posiada się internet radiowy.
Zainstaluj sobie menadźer pobierania http://wordrider.net/freerapid/download.html specjalnie dla Free (darmowych) Rapidshare i dla innych serwerów.
Będzie sam Ci pobierał.
Simon06
(Simon06)
20 Czerwiec 2009 15:24
a do tematu:
jeśli tu chodzi o ip spróbuj programem "steganos"do ukrywania ip