Niektórymi ustawieniami, zarządza Twoja organizacja


#1

Cześć.


(Cedar) #2

Szkoda, że nie zauważyłeś, że ten komunikat pojawił się po użyciu “zamiennika” CCleanera. Zgadłem? :wink:

 


#3

Zgadza się :wink: Pisałem na innym forum, wiesz jakim. 


(Cedar) #4

No to teraz musisz odkręcić, to co zmieniłeś, miałem taką samą sytuację, powrót zajął mi około 10 sekund :wink:


#5

Zainstalować raz jeszcze “Zamiennik” i przywrócić ustawienia? ;) 


(Cedar) #6

W tamtym programie chyba nie zrobisz tego w 10 sekund, bo ma on domyślne ustawienia już inne niż domyślne systemu. Mam lepszy sposób: pobierz O&O ShutUp10 i albo w tym programie przełącz wszystkie pozycje na wyłączone (przełącz na czerwone) lub wyłączaj pojedynczo i za każdym razem otwieraj ustawienia systemowe w celu sprawdzenia czy komunikat zniknął.


#7

Dzięki bardzo. Udało się pozbyć tego komunikatu. 

Wystarczyło wyłączyć w podanym przez Ciebie programie, opcję “Application telemetry disabled”.