Niepoprawne wyświetlanie serwisów allegro.pl, hbo go - internet mobilny Nju

Nie wiem czy to jest właściwe miejsce do zamieszczenia mojego problemu.
Od wczoraj mam problem z Allegro. Strona nie wyświetla się poprawnie, długo się wczytuje. Inne strony działają poprawnie.
Przeglądarka to chrome. System Windows 10 Home. Laptop to Huawei matebook d.
Router robię z Samsun galaxy a5 2017. Internet mam z nju.
Do niedzieli wszystko działało ok.
Wcześniej miałem problem z HBO GO. W nju nie mogłem się zalogować do serwisu ani oglądać filmów(logiczne).
Jednak na internecie plusa wszystko działało.
I teraz jest podobnie na internecie z nju allegro wygląda jak na obrazku, a na internecie z plusa jest ok.
Powtórzę, problem dotyczy tylko Allegro.
Proszę o pomoc.

.

Data w komputerze jest poprawna?

Tak. data jest poprawna. Problem występuje też na operze i Firefox i EDGE

To wygląda, jakby ci jakiś filtr blokował z Adblockera. Czy używasz jakiegoś adblocka? Czy reset ustawień przeglądarki był robiony (znaczy odświeżenie ustawień)?

Używam. Ale to się dzieje na internecie z nju. Gdy zmieniam router i internet na plusa, problem znika. Sam podejrzewam o blokowanie operatora, albo któraś z aktualizacji androida lub aplikacji na androida powoduje problemy. Gdyż jak wspomniałem robię router z mojego Samsunga A5. Gdy podepnę się pod router brata, na którym jest internet z plusa problem znika.

Powiadasz, że problem jest w sieciu nju. Ten temat w zasadzie nadawałby się do działu specjaliści sieci komputerowe. O ile dobrze napisałem nazwę tego działu. Tam go możesz przenieść. :slightly_smiling_face:

U mnie to samo się dzieje od kilku dni z allegro. Dzisiaj rano działało dobrze… a teraz znowu podobnie jak na screenie u góry. Mam internet LTE od Orange. Wszystkie inne strony działają poprawnie i szybko.