Niepoprawne wyświetlanie stron w przeglądarkach!/ Brak miniatur Firefox


(Pawelek1426) #1

Witam od początku pażdziernika mniej więcej, mam problem otoż czasami a najczęściej po włączeniu komputera nie wszystkie strony w przeglądarkach dzialają poprawnie. Interia,Allegro,google dzialają normalnie, ale niektóre fora wcale się nie ładuja tzn wygladają tak jak tu http://obrazki.elektroda.pl/9946223300_1362242834.jpg   youtube tez nie dzialą poprawnie. w takim wypadku pomaga reset kompa i ponowne właczenie przegladarki. Czyścilem pamieć wszystko nawet nowy profil robilem i cały czas problem wraca. Pomeż Ktoś? Walcze już z tym prawie msc i nic nie pomaga. System Windows 7 64 bity. Dodam że to napewno nie jest wina wolnego neta ponieważ nie jest on wolny


(XMan) #2

Zainstaluj najnowszą wersje Javy oraz Flash Player.

 

Przeczyść komputer programem CCleaner :

https://secure.piriform.com/502/cookie?affiliate=32372&redirectto=http%3a%2f%2fdownload.piriform.com%2fccsetup416.exe&product=70988

U góry po lewej “Cleaner” na dole Analiza - Uruchom Cleaner


(rgabrysiak) #3

Politos na forum piszemy w języku polskim, czyli korzystamy z polskich znaków diakrytycznych (ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź, ż).

Dlatego też proszę skorzystać z przycisku Edytuj i opcji Użyj pełnego edytora , a następnie dokonać korekty tytułu i postu.

W przeciwnym razie temat trafi do Kosza


(Pawelek1426) #4

Dzięki XMan za zainteresowanie, przeczyściłem tym Eusing Free Registry Cleaner i znalazło 788 problemów naprawiłem i narazie jest ok. Ale nie zamykajcie tematu, bo czasami problem może powrócić.