Witam.
Mam problem z moim komputerkiem, a czasami tutaj pomagaliście mi w logach, więc znów zgłaszam swoją gotowość.
Może mieć to znaczenie, ale niekoniecznie - dysk ssd zakończył swój “limit” przemielonych GB (jakaś funkcja smart mi tak pokazała, ale dysk działa dalej) jakoś 4-5 miesięcy temu.
Ostatnio wgrywałem niepotrzebny mi program koparkowy (brat mnie zachęcił, ale od razu się zniechęciłem przy czytaniu regulaminu wypłat… za dużo prądu niż to warte).
2 problemy:
Pierwszy problem polega na tym, iż często mam problem z “połączeniem” przeglądarki i tak jakby “wywala ją” jakby nie było internetu - być może coś w logach znajdziecie…
Drugi problem to obciążenie procesora od dnia wczorajszego/przedwczorajszego, zaczęło mi strasznie ścinać praktycznie każdą rzecz na moim PC - przesuwam kalkulator windowsowy myszką przy otwartej grze PC w tle i nagle widzę jak się ścina… co jest dziwne i wg mnie jest oznaką czegoś nieciekawego.
Moim programem anty jest malwarebytes najnowsza wersja 30 dniowa testowa w tym momencie.
Chodzi, że strona wklejto ma bug od przynajmniej 2007 - “bug” wycina z logów wszystkie \.
Z takich raportów nie sposób zrobić poprawny plik fixlist.txt do naprawy systemu czy usuwania infekcji.
A od 2012 nie miała raczej aktualizacji i tylko ktoś opłaca z góry hosting / domenę.