Witam, od kilku dni borykam się z problemem z pobieraniem plików. Otóż na każdej przeglądarce (Chrome,Mozilla,Opera) wyskakuje mi błąd: Niepowodzenie – Niewystarczające uprawnienia. Oraz, gdy chce zapisać w danym miejscu plik, który pobieram wyskakuje taki błąd.
Te wszystkie problemy zaczęły się w momencie pobrania jakiegoś wideo, pierwszym objawem było wyłączanie się wyżej wymienionych przeglądarek, a wiec poszedł skan Avast,Malwarebytes oraz CCleaner, wyłączanie przeglądarek ucichło lecz pojawiły się błędy wymienione wyżej. Pomógłby ktoś rozwiązać problem? Walczę, walczę i przegrywam z tym czymś cały czasz .
No według komputera jestem zalogowany na administratorze, tak znalazły i od razu usunęły. Z początku myślałem że to AutoSandbox z Avasta no ale nie bo po odinstalowaniu avasta nadal bez zmian
No ale teraz zaczyna się problem bo ja nie mogę pobrać tego programu bo jest błąd Jedyna opcja pobrania to Mega.nz ale tam pliku instalacyjnego nie znalazłem :/. ( Tak na mega da radę pobrać )
A czy pobieranie plików startuje chociaż? Czy już w momencie, gdy ma pobierać plik, masz tą informacje? A otwarcie pliku po pobraniu (bez zapisywania na dysk), sprawdzałaś?