Nieprawidłowa data wyświetlana na forum

Witam!

Od pewnego czasu mam problem z czsem na forum, gdy przeglądam posty lub je piszę to pokazuje mi się zła data. Np. pewien post napisałem w 24.02.2010 a pokazuje mi że został napisany w 03.04.2006 jak to zmienić aby czas był teraźniejszy? Mój czas jaki mam ustawione to: Środkowo europejski(CET), zachodnio afrykański .

Pozdrawiam.

to zmień.

W panelu użytkownika to zmieniasz. Jest na samym dole górnego panelu, nad bannerem reklamowym, po lewej stronie.

A jak wy macie ustawione?

+1 środkowoeuropejski, czas letni na tak.

No właśnie taki ja mam! Najedź na niego myszką i poczekaj chwilę a zobaczysz jak wyświetli się zachodnio afrykański. Poza tym szukałem innego z “+1” ale innego nie ma.

mateusz200 , Jak widzę w tym temacie, Twoje posty są datowane prawidłowo. W czym więc problem? Czy Ty widzisz u siebie w tym temacie inne daty?

@mateusz200: Twój czas w porfilu jest poprawny, najlepiej to sprawdzić czy jest dobry, wchodząc na stronę główną forum, gdzie pod logiem masz

• i zweryfikować z czasem rzeczywistym. Jeśli jest taki sam, to ustawienia czasu masz dobre :slight_smile: Jeszcze bym prosił o to, abyś podrzucił mi link do tego postu z 24.02.10, jeśli nadal by było coś nie tak.

sdar pod twoim avatarem(tam gdzie jest data) pisze że post został napisany 19 maja 2005r, o godz. 13:55 , tomick to samo tylko pisze że został napisany 25 marca 2008r, o 15:28 .

To jest data rejestracji użytkowników, a nie napisania posta.

Prawidłowe dane masz pod tytułem posta.

To jest data posta:

Czyli to pod avatarem jest data rejestracji :o ? Jak tak to przepraszam że zawracam wam głowę :x

Przecież masz jak byk napisane:

Datę wysłania posta masz nad postem.

Aha. Dzięki :slight_smile:

Wszystko jasne :slight_smile:

Temat zamknięty na prośbę Autora.