seba86mu , Mam takie pytanie . Gdzie wypakować sterowniki i inne takie jak sis7012 ? Nie bardzo jestem w temacie jak byś mógł odpisać na e-maila byłbym bardzo wdzięczny z góry dziekki
– Dodane 22.11.2009 (N) 19:06 –
seba86mu , Mam takie pytanie . Gdzie wypakować sterowniki i inne takie jak sis7012 ? Nie bardzo jestem w temacie jak byś mógł odpisać na e-maila byłbym bardzo wdzięczny z góry dziekki
mam problem niemoge sluchac muzyki kiedy wlanczam piosenkę pojawia się Pole Nieprawidłowy sterownik DirectSound Kod błędu 88780078
ID płyty głównej 03/20/2008-NV-MCP61-6A61KG07C-00
– Dodane 30.11.2009 (Pn) 10:25 –
ie mogę słuchać muzyki muzyki wyskakuje mi błąd kod 88780078 nieprawidłowy sterownik direct sound wiec jaki mam ten sterownik lub program zainstalowac zeby działała mi muzyka tzn dzwięk?
brak dzwięku DirectSound pojawia sie wtedy gdy dana osoba ma multum lub jedną nie własciwa nakładke na system, miałem to samo doradziłem sie z servisantem od komputerów i doradził mi abym zrobił formata, zainstalował SP3, oraz nie modyfikowal systemu.
Mam niestety podobny problem. Przebrnęłam przez cały wątek, ale swojego problemu nie znalazłam. Otóż EVEREST nie wyświetla żadnej karty dźwiękowej - jak to możliwe?? Płyta główna: ASRock 775V88+ (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR, DIMM, Audio, LAN).
Zainstalowałam sterownik i nic. Komp nadal milczy. Podczas instalowania sterownika pojawia się okienko z informacją: “… twój komputer nie jest wyposażony w nasz audio chip…” Pomoc nadal mile widziana :?