Chipset - prawidłowo zainstalowany (komputer został zresetowany po instalacji)
UAA - Na początku instalacji wyskoczył komunikat " Instalator wykrył, że wersja dodatku Service Pack tego systemu jest nowsza niż aktualizacja, którą chcesz zastosować. Nie ma potrzeby instalowania tej aktualizacji."
Więc idę dalej
Dźwięk (Sound 5.10.0.5693) - odpalam “Setup” pojawia sie okienko instalacyjne “Installation may take several minutes. Please wait…” Po chwili znika te okienko i nic się nie dzieje.
Dźwięk (Windows_2000_XP_Hotfix_pl) - zainstalowalem (komputer został zresetowany)
Wchodzę tak jak mi pisałeś ale w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” wszystko jest na szaro i nie moge nic wybrac ;(
wszystko zainstalowałem zgodnie z twoimi zaleceniami hmm a gdy wchodze w panel sterowania itd. nic nie moge zrobic bo wszystko jest na szaro i w miejscu Odtwarzanie dzwieku pisze: brak urządzen do odtwarzania i nic nie moge zrobic…;/ jakies pomysły dalej??
Hmm jeszcze takie pytanie przy nobię troche ale to nic…jak rozpakuje UAA to w folderze ukazuje mi sie kilkanascie folderów oraz 3 pliki jednym z nich jest Lang.exe czy w cos w tym rodzaju a w kazdym z wyzej wymienionych folderów sa po 3 pliki…ja oczywscie mowiac ze zainstalowałem UAA uzyłem tego pliku Lang… ;>
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka “Audio” -> w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” sprawdź, czy jest wybrana Twoja karta dźwiękowa. Jeżeli nie, to wybierz ją -> Zastosuj, Ok.
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka “Audio” -> w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” sprawdź, czy jest wybrana Twoja karta dźwiękowa. Jeżeli nie, to wybierz ją -> Zastosuj, Ok.