Szymon1234 , za dużo tu nie ma spróbuj odczytać podane przeze mnie informację programem aida32, jeśli będzie to samo spróbuj programem cpu-z zakładka mainboard
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka “Audio” -> w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” sprawdź, czy jest wybrana Twoja karta dźwiękowa. Jeżeli nie, to wybierz ją -> Zastosuj, Ok.
Instalowałem już kilka paczek sterowników i chyba tylko bardziej namieszałem, na razie nic nie wykrywa mojej karty dźwiękowej, a link który podał pan Sebastian jakieś osobie użytkującej z tej karty niestety już wygasł.
Chciałbym prosić was o pomoc w zwalczeniu błędu z nazwy tematu, jakie sterowniki powinienem wgrać do chipsetu oraz karty dźwiękowej? I co jeżeli syf na kompie sprawi że nie będą działały?
Hejka. Ja dokładnie mam tak samo “Nieprawidłowy sterownik DirectSound Kod błędu 88780078” już od 3 tygodni błagam niech mi ktoś pomoże już tyle razy próbowałam i dalej nic już nie wiem co mam robić
Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-K8VM800M v2 (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Mikroukład płyty głównej VIA VT8380 K8M800, AMD Hammer
użyłam programu EVEREST w multimediach nic mi nie znalazło;/
Start -> Panel sterownia -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka “Audio” -> w pozycji “Odtwarzanie dźwięku” sprawdź, czy jest wybrana Twoja karta dźwiękowa. Jeżeli nie, to wybierz ją -> Zastosuj, Ok.
Mam kartę muzyczną Realtek HD 5,1 jak robię test głośników to wszystkie pykają ale jak włączę winampa albo jakiś inny odtwarzacz to działa tylko na 2 kanały mam pobrane najnowsze sterowniki
i system vista x32 płyta główna Gigabyte ga-m56s-s3, wie ktoś może jak mogę rozwiązać mó problem??