Niesamowicie cichy dźwięk z filmików z Youtube

Witam, od kilku dni mam ten przedziwny problem - żeby słyszeć dźwięk z youtube muszę naprawdę ostro podbić dźwięk. Jeżeli w międzyczasie wyskoczy powiadomienie z fejsbuka albo dźwięk z innej aplikacji to dosłownie dźwięk mnie ogłusza, a z youtube jest nadal dość cicho. Nie sądzę żeby problem leżał po stronie sprzętu, bo tak jak mówię, dźwięki z innych źródeł czy nawet filmiki np. z vimeo mają normalną głośność, zauważyłem problem tylko na youtube. Nie mam pojęcia co może być przyczyną, jakieś sugestie?

W jakiej przeglądarce? Po wyłączeniu wtyczki flash i ewentualnie przejściu na html5 co jest?

Jakieś rozszerzenie do przeglądarki do Youtube w użyciu?

Żadnych rozszerzeń nie używam. Wyłączyłem flasha i na html5 działa normalnie, proste rozwiązanie, dzięki :slight_smile:

Spróbowałbym skasować cookies z YouTube, ewentualnie przeinstalować na czysto flasha - może to  pomoże dla samego flasha, gdyby html5 nie wystarczał

Okej, jednak odświeżam temat bo tak jak przejście na html5 rozwiązało problem na youtube, tak np na streamach z twitcha czy azubu nadal dźwięk jest beznadziejnie cichy. Skasowanie ciastek ani przeinstalowanie flasha nie pomogło, jakieś inne pomysły?

Edit / Rozwiązanie okazało się bardzo proste, znalazłem je w tym filmiku

Okazało się że jakimś sposobem zmieniła mi się głośność flasha i firefoxa w systemowych ustawieniach dźwięku.