Niesprawne przewijannie stron internetowych

Mam zainstalowany w komputerze system Windows Vista z przeglądarką stron internetowych Windows Internet Explorer i mam następujący problem : nie mogę przewijać stron internetowych przy pomocy - strzałek < > , oraz po wprowadzeniu adresu strony internetowej pojawia się następujący komunikat- about : protectedmodeoff - strona się wyświetla ale z opóźnieniem , po powrocie do strony głównej zostaje adres poprzedniej strony zostaje u góry w pasku menu i na dole witryny. Przy zamykaniu strony trzeba zamykać każdą stronę oddzielnie . Przy przeglądarce Opera nie mam problemów.

Kerik

heh… Vista… :wink:

U góry masz menu, wejdź w Narzędzia i popatrz, czy nie masz czegoś zaznaczonego/odznaczonego. Nic więcej nie mam do zaproponowania, jedyna myśl jaka mi się nasuwa to… Vista ;]

To by oznaczało, że masz wyłączony tryb bezpieczny (nie wiem jak to inaczej nazwać na polski). Poszukaj w narzędziach.

Włącz tryb bezpieczeństwa w IE:

Otwórz IE i po prawej stronie IE na samym dole dwuklik na ikonkę z napisem Internet: Poziom domyślny lub Resetuj ustawienia do poziomu domyślnego.

Wielkie dzięki!!

Kerik