Niestała czułość myszki u kolegi w grach

I po zapisaniu przestała myszka szaleć w grach?

1 polubienie

Właśnie nie… zrobiliśmy to i nadal jest to samo tyle, że już nie może zmieniać na myszce czułości, więc w czym to może być problem?

A ta czułość myszy zmienia się drastycznie?

Może za dużo jeździ konno, albo na rowerze?

1 polubienie

Może wina sensora? Z tego co widzę to w tej myszy optyk jest kupą, na pewno fabryczna akceleracja.

1 polubienie

Spróbuj może na podkładce i nie cisnąć myszką w blat / podkładkę.

Ja ostatnio sobie kupiłem taką mysz i podkładkę, że przy za mocnym przyciskaniu działa jakby się rozładowała bateria.

1 polubienie

A teraz mam jakiś dziwny problem u siebie… co chwilę zmienia mi się czułość myszki. Model Bloody v7 i coś grzebałem wczoraj w ustawieniach Dpi myszki; akceleracje w systemie mam wyłączoną. Ktoś mi pomoże?
Co do mojego kolegi nie zaszkodzi spróbować na innej myszce czy jest taki problem czy ustąpił?
Edti1. Żeby uniknąć pytań mam te przyciski do zmiany Dpi wyłączone.

1 polubienie

Co do mojego kolegi nie zaszkodzi spróbować na innej myszce czy jest taki problem czy ustąpił?

Można sprawdzić na innej myszce czy nie jest to może problem gdzieś w systemie.

1 polubienie

Okej to mu powiem a co do mojego problemu? Wysłać screeny z programu czy coś?
Edit.1 Występuje to co jakiś czas nie co chwilę trochę przesadziłem, problem w tym, że co ten czas muszę wchodzić w oprogramowanie bloody i tam przestawiać na chwilę na 800 dpi zapisać i z powrotem na 400 dpi i znowu zapisać, problem w tym, że ta czułość (gdy się sama zmienia) jest tak mocna, że ledwo mogę trafić na ikonkę… Ktoś wie jak to naprawić? Pytanie głównie do @krystian3w