No witam was, z kolejnym już problemem. Przez ostatnie 1,5 tygodnia mam następujący problem. Wchodzę do sklepu, szukam fajnej apki na liście, wybieram ją wchodząc w nią aby przejrzeć zdjęcia, przeczytać opis i trochę komentarzy. Ale przy wchodzeniu do niej pokazuje się błąd “niestety aplikacja sklep google play została zatrzymana” i sklep wyłacza się przez co instalowanie aplikacji umożliwiają tylko te 3 kropki przy apkach na liście ale to jest instalowanie na ciemno. Nwm co instaluje dokładnie. Reset do ustawień fabrycznych nic nie pomaga. Chociaz pomógl w pewnym sensie, ale tylko do czasu w którym sklep się zaktualizowal do najnowszej wersji. Co zrobić? Raczej nie oddam go na gwaracje z tak glupiego powodu.
Dzięki, zadziałało, nie aktualizuje się już sklep/
Dzień dobry, kupiłem telefon Kruger Matz. Notorycznie komunikat pojawiał się po około 24h od resetu. Za 3 razem serwis się poddał i oddano mi pieniądze. W ustawieniach sklepu google w ostatniej zakładce nie było linijki - urządzenie certyfikowane!!! Podobno od polowy roku wszystkie tanie “chińskie” androidy nie będą mogły nic pobrać z googla a to znaczy, że staną się telefonami z aparatem, praktycznie więc bezwartościowymi. No chyba, że dogadają się z Amerykanami.