Mój problem polega na tym, że pewien czas temu ściągnąłem vista inspirat i kiedy chciałem to odinstalować to zostały ‘’‘szczątki’’
czyli wygląd ikonek i folderów z visty.Znalazłem na tym forum żeby użyć Your Unistaller 2006 i, że on usunie te ‘‘szczątki’’.Niestety nie usunął szczątek ale za to usunął mi w panelu sterowania takie foldery jak dodaj lub usuń programy i wiele wiele innych lub kiedy na pulpit klikam prawym i daje właściwości to tego też nie ma bo to ten Your Unistaller usunął;/ Możecie mi doradzić co zrobić :?: ( Format w ostateczności ) W was ostatnia nadzieja :!:
PS jestem zielony jeśli chodzi o te sprawy więc tłumaczcie mi jakbyście musieli tłumaczyć przedszkolakowi
też miałem tak samo ale wyraźnie pisze instaluj i odinstaluj w trybie awaryjnym a przywracanie systemu nie pomoże musisz viste inspirant zainstalować jeszcze raz i odinstalować ale w trybie awaryjnym na 100% powinno podziałać
Trzeba było zrobić punkt przywracania systemu przed instalacją tej nakładki.To tak na przysłość.A ta nakładka nie miała nigdzie czegoś jak nie wiem np. funkcja “przywróc domyślny wygląd XP” nigy nie używałem takich wynalazków.
wystarczy jedynie stosować się do zaleceń autora programu, instalować i odinstalowywać w trybie awaryjnym a problemu raczej napewno by nie było, zresztą punkt przywracania systemu bodajże robi ten program