Nietani pendrive

A kto bogatemu zabroni? Szanujmy się :wink:

Nom, sporo wyszło, ale na szczęście @januszek mi się dorzucił, jak obiecałem, że mu czasami pożyczę.

Już zamówił nawet sejf z tej okazji.

Szukam teraz firmy kurierskiej, która zajmuje się frachtem precjozów samochodami pancernymi :wink:

Obyśmy nie wrócili do takich czasów, kiedy taka cena będzie prawdziwą.
Już były telewizory po kilka milionów…

Na razie w Polsce sporo poniżej miliona. 300-400 tysięcy takie z wysokiej półki. Ale, w najbliższych latach, jak najbardziej wzrost cen jest możliwy, a patrząc na rynek, to nawet pewny.
Chwilowo masło wygrywa z RTV.

No tak, było o chlebie to musieli zmienić na masło.

Nie przesadzajmy, nie jest aż tak drogo. To w końcu 512GB!

No i HP. Po necie chodzi po ok 180 PLN bez jaj.

No a ja kupiłem TV za ponad 5 milionów złotych. I co teraz?

Eh nie wierzę. 500 cali? Ze złota?

W animacji Kaufland też taka kosmiczna cena?

Jak juz wydajecie pieniądze, to pomyślcie o pancerzu dla śwniki morskiej. Nie ta liga cenowa co ten TV, ale może warto mieć

Niespodziewana wojna licytacyjna wybuchła w serwisie eBay o ten strój świnki morskiej z kolczugi, a obecna cena wynosi 24 300 USD

Akurat to nie problem, wystarczyło, że zrobiłeś to na aukcji WOŚP i wtedy nawet majtki, można kupić za miliony. Ja napisałem i standardowych, średnich cenach TV w kraju.

Zobacz sobie ile kosztują mikroled TV powyżej 100".
Troche trzeba wydać.

Bo to jest strój turystyczny dla osób, które zabierają świnkę do Peru. Tam bez tego, nie ma szans powrotu z działającym pupilem.

Dlaczego? O ile @wasabi1084 robi sobie jaja (albo kupił w normalnej cenie), to ja naprawdę kupiłem TV za ok. 5 milionów zł.

A skąd...

Zwykły CRT 21", ale w prostokącie (bez zaokrąglonych rogów) i z telegazetą. Curtis.

Rok ~1992. :laughing:

Rubin tani nie był.

Ale Rubin to nie czasy milionów zł za telewizor. Zresztą jaki kupiłem widać po rozwinięciu
napisu „► A skąd…”

Złoto i do tego prawdziwe :slight_smile:

Miałem ten telewizor kilkanaście lat i mogę powiedzieć, że bardzo udany model.
Świetne odtwarzanie przez RGB, obraz żyleta z konsoli PS2 (60 fps w grach NTSC).
Fajny pilot z plastikowymi przyciskami.
Jedyna wada to dźwięk poprzez EURO, gorszy niż przez tuner.

1 polubienie

Sprzętowe wygładzanie krawędzi, niezależne od karty graficznej ani od komputera ani w ogóle od niczego :laughing:

Aha, przed monetyxacja. :smile: