A kto bogatemu zabroni? Szanujmy się
Nom, sporo wyszło, ale na szczęście @januszek mi się dorzucił, jak obiecałem, że mu czasami pożyczę.
Już zamówił nawet sejf z tej okazji.
Szukam teraz firmy kurierskiej, która zajmuje się frachtem precjozów samochodami pancernymi
Obyśmy nie wrócili do takich czasów, kiedy taka cena będzie prawdziwą.
Już były telewizory po kilka milionów…
Na razie w Polsce sporo poniżej miliona. 300-400 tysięcy takie z wysokiej półki. Ale, w najbliższych latach, jak najbardziej wzrost cen jest możliwy, a patrząc na rynek, to nawet pewny.
Chwilowo masło wygrywa z RTV.
No tak, było o chlebie to musieli zmienić na masło.
Nie przesadzajmy, nie jest aż tak drogo. To w końcu 512GB!
No i HP. Po necie chodzi po ok 180 PLN bez jaj.
No a ja kupiłem TV za ponad 5 milionów złotych. I co teraz?
Eh nie wierzę. 500 cali? Ze złota?
W animacji Kaufland też taka kosmiczna cena?
Jak juz wydajecie pieniądze, to pomyślcie o pancerzu dla śwniki morskiej. Nie ta liga cenowa co ten TV, ale może warto mieć
Niespodziewana wojna licytacyjna wybuchła w serwisie eBay o ten strój świnki morskiej z kolczugi, a obecna cena wynosi 24 300 USD
Akurat to nie problem, wystarczyło, że zrobiłeś to na aukcji WOŚP i wtedy nawet majtki, można kupić za miliony. Ja napisałem i standardowych, średnich cenach TV w kraju.
Zobacz sobie ile kosztują mikroled TV powyżej 100".
Troche trzeba wydać.
Bo to jest strój turystyczny dla osób, które zabierają świnkę do Peru. Tam bez tego, nie ma szans powrotu z działającym pupilem.
Dlaczego? O ile @wasabi1084 robi sobie jaja (albo kupił w normalnej cenie), to ja naprawdę kupiłem TV za ok. 5 milionów zł.
Rubin tani nie był.
Ale Rubin to nie czasy milionów zł za telewizor. Zresztą jaki kupiłem widać po rozwinięciu
napisu „► A skąd…”
Złoto i do tego prawdziwe
Miałem ten telewizor kilkanaście lat i mogę powiedzieć, że bardzo udany model.
Świetne odtwarzanie przez RGB, obraz żyleta z konsoli PS2 (60 fps w grach NTSC).
Fajny pilot z plastikowymi przyciskami.
Jedyna wada to dźwięk poprzez EURO, gorszy niż przez tuner.
Sprzętowe wygładzanie krawędzi, niezależne od karty graficznej ani od komputera ani w ogóle od niczego
Aha, przed monetyxacja.