Witam, problem jest taki : Od pewnego czasu (ponad tydzień) mam problem ze słuchanie muzyki tzn. gdy słucham muzyki przez słuchawki to przez 3-5 sekundy pojawia się tak jakby “takie piszczenie czy zacinanie muzyki”. Ciężko mi to nazwać jaki ten dźwięk jest, ale jedno jest pewne takiego czegoś na pewno ma nie być. Sprawdzałem słuchawki czy przypadkiem nie mam ich uszkodzonych, ale to też na nic. W grach też to się pojawia jest to strasznie denerwujące. Ostatnio zrobiłem sobie test tzn. włączyłem sobie jakomś nutę, wtedy gdy się ten dziwny dźwięk pojawił to włączyłem stoper i czekałem co ile on jest. Z tego co mi wyszło pojawia się co 1.30 min. Czy to było by wina sterowników z tego co pamiętam to, dawno je instalowałem i wcześniej nie było takich problemów. O właśnie prawie zapomniałem nie zawszę się tak dzieje kiedy włączę laptopa tzn. dzieje się wtedy kiedy taką ma ochotę. Dodatkowo powiem, że jedynym sposobem jest wyłączenie ponownego laptopa wtedy tego nie ma. Trochę jest to denerwujące, że jak to jest to muszę wyłączać kompa, musi być jakiś sposób na uniknięcie tego problemu.
Z góry dziękuje za pomoc
P.S. Prosiłbym o wyrozumiałość z powodu mojego chaotycznego pisania piszę na telefonie :)