Nietypowe składanie komputera

Cześć dało by się złożyć komputer za 200 zł na allegro z używanych części, tak żeby uciągnął
przynajmniej league of legends na niskich ustawieniach. Kartę graficzną już mam.

Pewnie jakiś gotowiec pokroju poleasingowego Della dałby radę. Jaką masz grafikę?

było już na dobrych programach jako filmik bo pamiętam. komputer za 200 PLN.
artykuł z DB

Bezsens, 15 letni sprzęt to z ekoportu, no i do 200 zł dolicz 100 za dostawy. Jak musisz, to celuj w te firmowe złomy na i3 czy i5, tam 12 miechów gwarancji… No i jaka karta, bo może też do utylizacji.

Te filmiki pc za 200 powinny mieć disclaimer: stan na 2018, może przeterminować się.

Za 200 zł to u mnie w serwisie na złomie znajdziesz lepszy:). Popatrz na lombardy, olx tylko tam dużo debili. Tutaj masz w linku cały komp na socket 1156. Grafikę sobie dokupisz później jak ci integra nie wystarczy. https://allegro.pl/oferta/dell-optiplex-790-intel-core-i3-2120-4-gb-320gb-mt-7771083268 . Nie kupuj w małych obudowach bo są tam nietypowe zasilacze do tego co link wysłałem każdy atx pasuje. System W7/W10 PRO masz tam gratis. ps. na normalnej instalce oem W7 klucz z Dell nie pójdzie trzeba instalke z strony dell.