Żeby nie było próbowałem już zakładać wątki na innych forach, lecz członkowie owych forów maja mnie w … więc postanowiłem napisać gdzie indziej Mój komputer od niedawna nawiedzają dziwne zjawiska np: w trakcie przeglądania internetu kiedy zamykam przeglądarkę (lub jak minimalizuje) pokazuje się black screen i monitor albo mi oświadcza że stracił połączenie z komputerem (by po chwili się załączyć) albo włącza się pulpit i jakaś niewiadoma strona albo wyłącza mi wszystkie aplikacje albo wyskakuje dziwny błąd ze sterownikami lub co zdarzyło mi się ostatnio straciłem połączenie z internetem! Próbowałem naprawić problem na własną rękę, czytałem fora. Zdążyłem już zaktualizować czy coś tam zrobić ze sterownikami i ściągnąć dodatek do firefox’a który ponoć blokuje reklamy, czy działają nie wiem bo przed chwila to wszystko zrobiłem ;D
Nie dziwię im się, tu będzie to samo jeśli nie będziesz czytał opisów działów i podawał będziesz nic nie warte logi z HJ. Czytaj tu: bezpieczenstwo-f16.html
Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu. Proszę zapoznać się w pierwszej kolejności z regulaminem forum, a następnie z tym tematem. Po zapoznaniu się proszę poprawić tytuł tematu, używając przycisku