Witam, potraktowałem komputer ComoFix, i wszystkie foldery i pliki które mam w Folder Lock są teraz niewidoczne. nie jestem pewien czy to od ComoFix, czy z powodu wirusa, który przypadkowo uruchomiłem 2-krotnym kliknięciem myszki. Mógłby mi ktoś poradzić co mam teraz zrobić aby stały sie widoczne?
cześć, zrobiłem wszystko jak napisałeś ale niestety nadal są niewidoczne. przeskanowałem Dr.WEB CureIt!, i nic nie wykrył, ale to dlatego ze wczoraj skanowałem nim, i takie były rezultaty
>>Plik>> Zapisz jako… >>> CFScript (najwygodniej będzie, jeśli zapiszesz w takiej lokalizacji, by ikonka CFScript.txt znalazła się obok ikonki ComboFix.exe)
Przeciągnij i upuść plik CFScript.txt na plik ComboFix.exe (czyli ikonkę CFScript.txt na ikonkę ComboFix.exe)
(jeśli pojawi się pytanie “1 or 2” - to wpisz 1 i naciśnij ENTER) Ma się rozpocząć usuwanie. (i powstanie log)
cześć, zrobiłem jak napisałeś, i na końcu przeskanowałem komp. Dr.WEB CureIt!, ale nic nie wykazał, zupełnie czysto.
– Dodane 19.01.2009 (Pn) 20:23 –
chyba musi istnieć jakiś sposób aby odzyskać to wszystko, skoro one tam siedzą. przez Total Commander widzie wszystkie foldery tzn same ich nazwy, i całe drzewa katalogów.