Niewyświetlająca się grafika


(19bonus16) #1

Otóż od pewnego czasu, nie chcą mi się otwierać pliki graficzne, większość się pokazuje, aczkolwiek przy niektórych tylko informuje mnie o tym, że to plik graficzny. Komputer chodzi jak strzała, jak zawsze. Daje logi OTL:

 

http://wklej.org/id/1308510/


(Semtex) #2

Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.

Tip: Unikaj słów: "problem", "help", "pomocy" i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.


(19bonus16) #3

Zmienione, proszę o pomoc. Jak najszybszą pomoc.


(jakubgross) #4

A Extras?


(19bonus16) #5

Jakie extras? Nigdzie tego nie mam


(rgabrysiak) #6

gallery_81043_764_5428.png


(19bonus16) #7

Wiem, że powinno być, ale przykro mi bardzo, ja tego nie mam.


(Atis) #8
  1. Nie widać żadnej infekcji.

  2. Wystarczy uważnie przeczytać instrukcję:


(19bonus16) #9

Co najgorsze, że po zatwierdzeniu szybkiego skanu, to automatycznie się odznacza na brak.

Dziwnego odkrycia dokonałem dzisiaj po włączeniu komputera, otóż na pulpicie pojawiły się cztery przeźroczyste pliki, dwa .doc, których nie mogłem otworzyć i dwa deskopt.ini, w których pisalo o plikacj systemowych jakichś shell32 i imagi coś tam. Usunąłem wszystkie, ale trochę wydało mi się to dziwne.

Dobra, to po prostu były odkryte pliki systemowe xD Ale nadal nie wiem co z tą grafiką :confused:

Proszę korzystać z przycisku Edytuj , zamiast pisać post pod postem.

rgabrysiak


(jakubgross) #10

Podaj model karty graficznej.


(19bonus16) #11

nVIDIA GeForce 9800 GT, dziś zauważyłem, że dzieje się nie tylko tak u mnie, lecz na pozostałych komputerach w sieci również.


(Atis) #12

Zresetuj ustawienia routera.


(19bonus16) #13

W jaki sposób to zrobić?


(jakubgross) #14

Na ruterze masz na pewno przycisk, który musisz wcisnąć. Przy tym przycisku jest napisane RESET.

Podaj model rutera.


(19bonus16) #15

Wiem, reset nie pomógł.

-- Dodane --

  • teraz, wyskakuje od czasu do czasu komunikat "nie można rozpoznać adresu serwera w systemie dns", ręce opadają