Otóż od pewnego czasu, nie chcą mi się otwierać pliki graficzne, większość się pokazuje, aczkolwiek przy niektórych tylko informuje mnie o tym, że to plik graficzny. Komputer chodzi jak strzała, jak zawsze. Daje logi OTL:
Otóż od pewnego czasu, nie chcą mi się otwierać pliki graficzne, większość się pokazuje, aczkolwiek przy niektórych tylko informuje mnie o tym, że to plik graficzny. Komputer chodzi jak strzała, jak zawsze. Daje logi OTL:
Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym dolnym rogu Swojego posta-> następnie skorzystaj z opcji Użyj pełnego edytora. Dziękuję za uwagę.
Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.
Zmienione, proszę o pomoc. Jak najszybszą pomoc.
A Extras?
Jakie extras? Nigdzie tego nie mam
Wiem, że powinno być, ale przykro mi bardzo, ja tego nie mam.
Nie widać żadnej infekcji.
Wystarczy uważnie przeczytać instrukcję:
Co najgorsze, że po zatwierdzeniu szybkiego skanu, to automatycznie się odznacza na brak.
Dziwnego odkrycia dokonałem dzisiaj po włączeniu komputera, otóż na pulpicie pojawiły się cztery przeźroczyste pliki, dwa .doc, których nie mogłem otworzyć i dwa deskopt.ini, w których pisalo o plikacj systemowych jakichś shell32 i imagi coś tam. Usunąłem wszystkie, ale trochę wydało mi się to dziwne.
Dobra, to po prostu były odkryte pliki systemowe xD Ale nadal nie wiem co z tą grafiką
Proszę korzystać z przycisku Edytuj , zamiast pisać post pod postem.
rgabrysiak
Podaj model karty graficznej.
nVIDIA GeForce 9800 GT, dziś zauważyłem, że dzieje się nie tylko tak u mnie, lecz na pozostałych komputerach w sieci również.
Zresetuj ustawienia routera.
W jaki sposób to zrobić?
Na ruterze masz na pewno przycisk, który musisz wcisnąć. Przy tym przycisku jest napisane RESET.
Podaj model rutera.
Wiem, reset nie pomógł.
– Dodane –