Nioh 2 Wersja z Konsoli na PC Pomoc z ustawieniem Przycisków Sterowania z pada na klawiaturę i mysz

Cześć Wszystkim Gram sobie. w gierkę Która jest chyba robiona pod port z Konsoli PS4 i ma sterowanie przystosowane pod pada pod konsolę nie ma tu mowy nic o PC więc. prosiłbym kogoś aby mi pomógł to ogarnąć aby poustawiać sobie te opcje wszystkie jak najlepiej się da żebym w grze wiedział jaki przycisk odpowiada za co i mógł grać normalnie… może ktoś z was ma jakieś rekomendowane ustawienia :slight_smile: będę wdzięczny za podesłanie albo poradę co mam jak ustawić :stuck_out_tongue:

Gra Robiona pod Kompatybilność Mysz i Klawiatura a przyciski są zrobione dla pada z Xboxa przez co trudno się poruszać po tym menu i cokolwiek dobrze poustawiać… dla tego liczę na waszą pomoc żeby ogarnąć ten bajzel :stuck_out_tongue:
Najbardziej mi zależy na uporządkowaniu Szybkiego ataku Silnego ataku uniku zaznaczenia wroga i interakcji i jakieś dobre przypisanie ich pod klawisze :slight_smile: chyba że są jeszcze jakieś inne ważne które też można byłoby zrobić przypisanie ich jak radzicie ??? :slight_smile: porady mile widziane