Czym rozni sie normalna wersja nod32 2.50.25 standart od wersji 2.50.25 administrator :?
Acha a mozna z niej korzystac na normalnym komputerze ?
Bo jezeli ma wiecej funkcji a jest niewiele drosza to moze warto skorzystac 8)
Przy okazji mam takie pytanko, czy w którejś z wersji nod32 jert firewall?
NOD32 обеспечивает защиту домашних и офисных рабочих станций под управлением Microsoft Windows NT/2000/2003/XP. Существуют две разновидности версий, Standard и Administrator. Administrator предназначен
т.к. поддерживает создание локальных копий файлов обновлений (функция “mirror”).
roznicą jest tylko to co pogrubiłem,wydaje mi sie ,ze nie warto wydawac wiecej kasy i wersja podstawowa jest wystarczająca
To co napisali koledzy że wersja serwer przystosowana jest do pracy w sieci LAN lub WAN przez co należy rozumieć że update na końcówkach klienckich jest dokonowny z bazy na serwerze a nie poprzez internet (co zmniejsza ruch w sieci) jak i również jeżeli dostęp do internetu realizowany jest poprzez serwer strony www odwiedzane na końcówkach również monitorowane są poprzez moduł IMON na serwerze. Pozostałe funkcje są takie same.
Reasumując na pojedyncze stanowisko nie ma najmniejszego sensu kupowanie wersji serwer. (Jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto)
Nie nod 32 nie ma zapory ogniowej.
Dobra dzieki wszytskim narazie sie rozgldam za jakimis nowymi bo za dwa miechy mi sie Kasper konczy i niewiem czy zostac przy nim czy kupic nowego :?
jak juz masz Kaspersky to zostan przy nim lepszego engine niema na rynku
chyba lepszych sygnatur
:?
Zafi.D chodzi o engine - KAV
a czy ja napisze sygnatur, czy silnik tak czy tak jest dobrze
dla mnie post twoj i zarowno ten moj wyjasniajacy jest zbedny
tylko problem leży w tym że kav nie ma najlepszego silnika na rynku ^^
Kasuję banialuki z tematu to nie dział na luzie :twisted:
posiadam wersję 2,5 standart / problem w tym że nie mogę się zarejestrować … gdzie jest nr seryjny progsoo ???
pewnie w papierach, które otrzymałeś z programem.
p.s co to jest progsoo ??
program :roll:
hmmm a po co chcesz się rejestrować. masz wersje trial czy pełną?
Wersja trial nie wymaga rejestracji, Po 30 dniach przy uruchomieniu kompa wyświetli ci komunikat o upłynięciu terminu wersji testowej i nie będziesz mógł dokonać aktualizacji.
Ok po problemie mam wersję trial wiem dokładnie co to trial i jak działa. Problem leżał w błędnej informacji na stronie nod’a 32 — wersja trial jest oznaczona jako pełna (zero wzmianki o trialowej wersji)
Zachodziłem w głowę gdzie jest nr seryjny ,którego nie ma
klawiatórka mi wysiada (progsoo czyt.progsu = programu)