NOD 32-problem ze startem

Nagle po po przeczyszczeniu Odkurzaczem i RegCleanerem(i po defragmentacji) NOD niby działa,Centrum Zabezpieczeń wykazuje włączonego NOD-a,ale nie startuje już z systemem(przy logowaniu do systemu zawsze miałem okienko powitalne) i nie ma ikonki w pasku zadań-muszę uruchamiać go ręcznie,wtedy to wszystko się pojawia…

Co zrobić żeby było tak jak przedtem…?Zaznaczam,że przywróciłem usunięte pliki przez Odkurzacz i RegCleaner z kopii bezpieczeństwa i to nic nie pomogło…Jak również przekopałem około 100 razy konfigurację NOD-a i nic nie mogłem znależć jeśli chodzi o np. “start z systemem” czy coś podobnego.Proszę o pomoc,z góry dziękuje.

start > uruchom > msconfig > uruchamianie > i tam zaznaczasz

ewentualnie jak nie pomoże, reinstalacja NOD-a :slight_smile:

Ale tam nie ma NOD-a,żeby go móc włączyć lub edytować…Chociaż zastanawia mnie jedna pusta linijka…

ywxf62bv.jpg

Jak Cię zastanawia to daj loga z HJT.

podaj dokładną wersję programu który masz zainstalowany

zainstaluj go jeszcze raz nic nie stracisz a pewnie odpowiednia linijka się pojawi bo lepiej nie ochaczać czegoś co nie jest znane

kiedy skanowałeś komputer ostatni raz antywirusem??

2lp0hb76.jpg

voytus dlaczego boisz sie przeinstalować program ??

spróbuj reinstalacji i zobaczysz czy pomoże…

Bo nie mam płytki…Instalowałem go rok temu(był dodany do Komputer Świata)Jak skończyła się promocja z gazety wykupiłem go On-line…

Skanowałem go po defragmentacji(ale już z problemem) i było OK.

http://www.eset.pl/pobierz.html po co komu płytka. pobierz wersje trial i tylko zainstaluj klucz licencyjny