Nod32 "przez internet"

witam mam pytanie?

zrobilem to pierwszy raz i niewiem jak to “dziala” to znaczy pobralem nod32 na probe 30 dni,zakupilem go puzniej przez internet jakies 35euro.

dostalem e-maila, wpisalem nazwe uzytkownika ,haslo i jest ok.

ale licencja jest na rok to znaczy ze mam antywira tylko na rok ?

i druga sprawa jesli go wykasuje np moj blad lub format mam go jeszcze czy nie pytanie moze dla was banalne ale dlamnie nie prosze o pomoc w wyjasnieniu mi tej sprawy :?:

Zazwyczaj kupując antywirusa kupujesz licencje na rok przez ten okres masz prawo do otrzymywania aktualnych baz wirusów. Ma to swoje dobre strony bo jest duże prawdopodobieństwo że za rok twój program nie będzie w czołówce najlepszych.

Twojego drugiego pytania nie rozumiem.

Tak, masz prawo zainstalować program ponownie po formacie, wpisując hasło itd.

Złączono Posta : 24.02.2007 (Sob) 19:46

Oczywiście czas subskrypcji liczony jest od pierwszej rejestracji.

Drugie pytanie chyba zrozumiałem …

W przypadku formatu lub deinstalacji możesz powtórnie zainstalowa NOD32 ale musisz powtórnie zarejestrowac. Licencja jest jednak ważna od daty pierwszej rejestracji.

dzieki za odpowiedzi

to co zrozumialem to to ze po uplywie roku brak aktualizacji :o

a jak ta sytuacja wyglada z programami zakupionymi na plytce cd

sory ze pytania wydaja sie tak banalne ale dlamnie to poczatki “przyjazni” z komputerem

jeżeli chodzi ci o wersję box, czyli płytkę cd z instrukcją, to sprawa wygląda tak samo.

Zapisz sobie w jakimś bezpiecznym miejscu - najlepiej na osobnej płycie program instalacyjny, a wszystkie informacje dotyczące rejestracji programu zapisz sobie na kartce albo wydrukuj i nie zgub!

pzdr

Zapisz sobie w jakimś bezpiecznym miejscu - najlepiej na osobnej płycie program instalacyjny,

licencje i haslo mam wydrukowana ale program instalacyjny, tego troche nierozumiem bo przed zakupem pobram wersje testowa a puzniej tam wlasnie wpisalem kod i nazwe uzytkownika niewiem co mam zapisac na plytke :shock:

Tak, to o tą wersję testową mi chodzi. Ja Mam na osobnej partycji folder “instalki” i tam wrzucam takie rzeczy.Jak się uzbiera tego ze 4,5 GB to wypalam na płycie i mam takie swoje archiwum.

ok’ jeszcze raz dzieki