Cześć!
No właśni który z nich?
Teraz wyszłla nowa wersja heurystki w APE…
Jakie są Wasze opinie?
PZDR!
Cześć!
No właśni który z nich?
Teraz wyszłla nowa wersja heurystki w APE…
Jakie są Wasze opinie?
PZDR!
Tematów o antywirach było bardzo dużo więc skorzystaj z szukajki :?
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … =antywirus
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic … =antywirus
…
No tak ale mi chodzi konkretnie o zestawienie tych 2 programów… Reszta się nie liczcy…
PZDR!
I zaraz się zacznie na forum wojna - jeden woli ten a jeden ten.
Dla mnie lepszy jest nod ale ktoś będzie uważał że PE jest lepszy … najlepiej przetestuj sam oba … poczytaj co inni o nich piszą np. w innych topicach na forum
Każdy poleca to co sam używa …
A co do konkretnego wyboru to warto poczytać tematy np. w dziale Na luzie
… czasami jest tam sporo informacji
Według mnie lepszy jest NOD32
…
lepszy nod32 dobra wykrywalność , szuteczność , szybkość , duża baza rozpoznawanych wirusów
co do antivira to nie znam , nie używałem
Kolejny co porównuje Syreknę do Mercedesa 8)
Nod jest komercyjnym antywirem łapiący się zawsze w testach do pierwszej piątki w niektórych do dzieiątki najlepszych antywirów na rynku, zaś AVP pełęta się gdzieś około 20 miejsca. Więc co tu porównywać ??
Nic dodać, nic ująć… AMEN
Przepraszam aju , można jeszcze dodać, że bardzo mało ramu zżera, jak na antywirusa…
bardzo mało… jest prawie nieodczuwalny dla systemu, nawet na takim kompie jakiego mam w podpisie
Bo nod32 praktycznie nie ma wymagań.
W dzisiejszych czasach procesor 1GHz, 128 MB ramu to standard. A nod32 potrzebuje znacznie mniej
Bez zarzutów działa po wyłączeniu interfrejsu graficznego na Celku 300 i 32 MB RAMu
Tak, a jak to sie robi bo mam takiego dziadka podpietego do netu i niestety nic oprócz Opera i na nimm nie działa a Av by sie przydał :0
jak go uruchomic bez trybu graficznego ???
Narzędzia systemu NOD 32
Ustawienia systemu NOD 32
Ustawienia
“Odptaszyć” Włącz okono modułu graficznego
Bądź przy instalacji wybrać opcje zaawansowane i odznaczyć odpowiednią opcję w kreatorze instalacji
A słychać cos o wersji 3.0 ?
W sumie powiem Wam tak mam noda32 outposta 3.5 z włączoną tylko wtyczką wykrywanie ataków i Spy Sweeper w rezydencie i musze powiedzieć za 4 miesiące za mną i jak na razie wsio działa…
PZDR!
szakal175 ja mam nod32 2.5 + outpost 3.5 od ponad roku i wszystko jest w najlepszym porządku. Oczywiście oba programy regulranie aktualizowane do nowych wersji (od outposta 2.7 do 3.5)
Temat o nodzie 3.0 jest na forum więc poszukaj. Podobno coś robią ale nie puszczają pary z ust.
Chodzą plotki po innych forach iż wersja beta ma wyjść na dzień dziecka
Jaw większośc fofumowiczów ja również polecam NOD’a
Wiem zę temat jest bo sam go postawiłem Ale nic więcej nie wiem… Hmmm to fajny prezent by ni zrobili :P:P
Złączono Posta : 23.05.2006 (Wto) 11:10
I co Wy na to? I takich przypadków jest więcej niestety… Sami sprawdźcie:
http://www.virusscan.jotti.org
PZDR!
korzystałem z oby dwóch i wygrał NOD32!! PE przepuszczł troche wirusów!!