Nod32 - zapomniane hasło

Dzień dobry!

Mam triala(na stronie Noda pisze, że to wersja testowa, toteż wydaje mi się, że to trial - chociaż nigdzie w tym programie nie widzę informacji, że “zostało mi ileśtam dni”) Noda32 2.5. Chciałem go na chwilę wyłączyć, ale założyłem na niego hasło. Próbowałem wszystkie hasła jakie mogłem wpisać, ale wszystkie są “niewłaściwe”. Jest to dosyć dziwne, ponieważ pamiętam, że kiedyś - już po założeniu hasła - wyłączałem go.

I tu pojawia się moje pytanie - czy można jakoś odzyskać/usunąć to hasło?

W wersji testowej chyba się nie da odzyskać hasła (a przynajmniej nic o tym nie pisze ani w pomocy ani w faq na stronie producenta), pozostaje więc reinstalacja :roll: . Radzę tylko skasować wszystkie foldery programu i klucze z rejestu, żeby nie zachować gdzieś przypadkiem ustawień ;).

A informację o dniach pozostałych do końca testów można znaleźć w Narzędzia systemu NOD32 -> Informacje, 1. od góry :slight_smile:

Złączono Posta : 08.02.2006 (Sro) 17:34

Możesz też spróbować zapytać się na forum NODa -> http://forum.nod32.pl/

zagorskid , dzięki.

Próbowałem go odinstalować, ale wtedy trzeba podać hasło.

W takim razie zapytaj na forum noda albo napisz do któregoś z przedstawicieli firmy ESET - support@nod32.pl

To można zrobić to troszkę inaczej:

start=>services.msc=>zatrzymujesz usługę noda

start=>msconfig=>zakładka usługi i uruchamianie=> wyłączasz wszystko co związane z nodem

Restart komputera.

Teraz usuwasz wszystkie foldery jakie stworzył po sobie nod, czyszczenie rejestru i kolejny restart.

Teraz go zainstaluj nie podając żadnego hasła i powinno być ok.