Czesc!!
Moje mazenia o Se K800i Polegly ale ma do wybrou te dwa fajne telefony.
Mam Nadzieje ze pomozecie jak zawsze
Czesc!!
Moje mazenia o Se K800i Polegly ale ma do wybrou te dwa fajne telefony.
Mam Nadzieje ze pomozecie jak zawsze
5200 miałem, telefon ze strony menu, obsługi świetny, ale niestety ma kiepski wyświetlacz. Do słuchania muzyki całkiem całkiem, tylko trzeba się pobawić w ustawianie korektora, na słuchawkach które dostałem w zestawie wielkiego basu to sie nie dało wyciągnąć, nie sprawdzałem na innych więc nie będę mówił że to telefon źle gra :] pomijając słaby bas to gra czysto i wyraźnie, głośnik też spoko.
Z wad to jeszcze jedynie aparat - tylko VGA a i do tego jakość zdjęć gorsza niż w starym Siemensie CX65
3110 jest bardziej obiecująca - aparat 1.3 MPX, a aparatu z taką rozdzielczością który robi beznadziejne fotki w żadnej Nokii nie spotkałem
Kartę pamięci też ma, muzy posłuchasz, ogólnie wydaje mi się, że 3110 jest lepsza
Posiadam 5200 więc napiszę co o niej myślę : ] :
-do obsługi poprostu genialny telefon , nie ma joya co jest dla mnie bardzo dużym plusem : ] .
-na tym fonie posłuchasz sobie dosyć fajnie muzyki , niezłe słuchawki dołączone do zestawu : ]
-karta pamięci typu microSD , można dostać za 45 zł 1 GB .
-słaby aparat , wyświetlacz też taki troszkę nie wyraźny , ale mi to już problemu nie sprawia , bo się przywyczaiłem : ] .
-dosyć słabo trzymająca bateria . Ja muszę ładować ok. co 2-3 dni .
-rysujący się wyświetlacz . Gdy na wyświetlaczu nic nie jest włączone to widać u mnie tak niezbyt fajnie wyglądające zarysowania .
Jeśli chodzi o te dwa fony, to od strony technologicznej to są one niemal identyczne(aparat, wyświetlacz itd.) Osobiście posiadałem 3110 c przez 3 miesiące i stwierdzam, że telefon jest naprawdę wporządku. Świetna obudowa-naprawdę wytrzymała, klawisze spore więc smsy piszę się rewelacyjnie. Jedyna różnica na korzyść 5200 to to, że pewnie dają słuchawki stereo w zestawie a nie tak jak w 3110 mono.
PS. Osobiście kupiłbym 3110 classic z racji tego że będzie ci służyła przez długi czas. 5200 to slider, a na tą właśnie konstrukcję w przypadku Nokii jest wiele narzekań. Zreszta 5200 dla mnie wygląda poprostu nieciekawie!
ello ! ja bym bral Nokia 3110 Classic
Ja też
5200 - aparat VGA (640x480)
3110 - 1.3 MPX (1280x1024)
No fakt, o tym prawie najważniejszym aspekcie zapomniałem;( i za to duży plus na korzyśc 3110 c!